Dynasty

Att kunna sträck se några avsnitt av Dynasty har varit riktigt roligt och det jag inser är att jag gillar denna serien mer och mer ju mer jag kollar på den och lär känna karaktärerna. För 10 år sedan hade den garanterat blivit en favoritserie. Nu är den en av veckans höjdpunkter, men skulle inte gå så långt som att säga att det är en favorit. Det jag kan konstatera är att jag har börjat gilla modernare såpor. Så som Dynasty, Jane the Virgin, Dallas och Nashville (dock har Nashville gått igenom faser och den var mer såpig i dom första säsongerna). Har ni något tips på någon mer likande serier?

Dynasty 1x14. Gospel according to Blae

Blake kommer på en bra ide för att hjälpa Steven, och inte nog med att han får saker och ting precis som han vill. Han lyckas också få pressen att älska honom och hans politiska karriär ser ljus ut, men hans kärleksliv not so much.

Fallon spelar på och är förlovad med Jeff. Men det verkar som att det hänt en hel del mer där än vad vi först anat och nu verkar det som att Bake faktiskt vill att hon ska gifta sig med Jeff. Frågan är bara varför?!

Dynasty 1x15. Our Turn Now

Jag blev faktiskt lite förvånad över hur långt den här familjen är villig att gå för att vinna, samtidigt som jag inte riktigt förstår problemet med att låtsas gifta sig med någon så länge man faktiskt inte gör det. Jag älskar också Fallon och Crystals plan, där visade dom vart skåpet ska stå.

Dock tror jag att det kommer dyka upp lite problem framöver… Farfar Carrington lyckades ju ringa och tipsa om att det befinner sig någon i huset som är där olagligt innan han fick en hjärtattack. Jag har också svårt att tro att familjen Colby kommer att ge sig så lätt!

Dynasty 1x16. Poor little Rich Girl

Jag gillar Fallons nya man. Dock är jag väldigt nyfiken på vem han egentligen är för på begravningen så kändes det som att ett antal personer kände igen honom. Jeff börjar att tappa greppet och det känns bra att både hans syster och pappa ser det.

Sen har vi Blake som hade kunnat behandla sin fru lite bättre men med tanke på att hon vill göra om sitt äktenskaps förord så vinner hon väldigt mycket respekt i mina ögon. Dock undrar jag som kommer hända nu när Blakes ex kom tillbaka….

Dynasty1x17. Enter Alexis

Mamma Carrington är tillbaka och som att inte det är nog så ärver hon hela huset som dom bor i. Men smarta som dom är så löser dom det, i alla fall nästan. En sak är säker och även om Blake kan vara hård mot sina barn så tror jag att han är så mycket bättre som förälder än galna Alexis som också känns som en riktig golddigger. Så att Fallon är på sin vakt känns bra, även om det var Blake som ljög för barnen.

#dynasty #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer