Dynasty

En säsong av Dynasti har nu gått och jag måste säga att jag gillar serien mer och mer. Det kan bero på att jag under de senaste åren har gått mer åt att se på mer seriösa serier och då är det också väldigt skönt att man ibland kan se något överdrivet dramatiskt och sjukt underhållande som Dynasty ibland!

Dynasty 1x19. Use or be Used

Att Alexis är en ytterst skum och självisk person har nog inte någon gått miste om, förutom hennes son. Men jag undrar också vad det egentligen är hon vill göra för vi får ju inte någon info om hennes plan mer än att hon förstör allt för alla hela tiden. Och inte nog med det så bråkar Crystal med sin make just nu. Jag förstår varför men gillar det ändå inte alls. Jag hoppas dock att Fallon får reda på att hennes mamma inte fakta kollade något när hon trashtalkade hennes make och frågan är hur Fallon kommer reagera när hon får reda på att hennes mamma brände boken som han skrivit.

Dynasty 1x20. A Line from the past

Jag tycker att det är lite synd om Fallon att ingen tror henne när hon faktiskt menar väl. Vi alla vet att hon inte är den mest omtänksamma personen som existear, men ibland försöker hon faktiskt. Samtidigt måste man förstå att hennes pappa gav henne också hennes drömjobb i live tv. Så vad hade foll egentligen förväntat sig?

Dock gillar jag tanken på att Michael ska få ett jobb på CA det förtjänar han även om han ska dit för att förstöra för dom.

Vad Alexis har planerat är svårt att gissa sig till, men något stort är det. Det var lite för lätt för Steven att hitta sin kidnappade bror och nu är tydligen Jeff en Carrington också…

Dynasy 1x21. Trashy Little Tramp

Att Alexis hade en plan när hon kom tillbaka tvivlade nog inte någon på, men att den skulle vara så extremt långsökt hade jag aldrig kunnat ana. Att hon anlitar någon som ska spela hennes kidnappade son och avslöja för Jeff och hans syster att dom har rätt att ärva en del av företaget. Så jag hoppas att DNA testet kommer tillbaka ASAP för att hon inte ska ta makten över hela företaget.

Dynasty 1x22. Dead Scratch

Det bästa med avsnittet var att Liam kom tillbaka, det sämsta med avsnittet var allt det andra. Frågan är hur många som faktiskt överlevde detta avsnittet. Dom som man vet säkert är Fallon, Blake och Sammy dom som hänger löst är Steven, Crystal och Alexis, den enda som jag inte bryr mig om där är Alexis hon har ställt till med tillräckligt med skit så henne behöver jag inte se mer av än vad jag gjort hittills. Att dom är nära att förlora företaget känns som en liten sak i det stora hela just nu…

#dynasty #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 177 visningar

Gillar