Downton Abbey Säsong 1

Jag hade hört från säkra källor att Downton Abbey skulle vara riktigt bra, men att jag skulle älska serien så här mycket hade jag aldrig kunnat ana! Starten var perfekt för att fånga mig med att Titanic sjunker och hur det påverkar dom som inte var med. Alla som känner mig vet att jag älskar allt som har med Titanic att göra sett filmer och serier om den i mängder men aldrig något om hur det var för dom hemma. Inte för att säsongen fokuserade så mycket på det men jag var hooked direkt.

Anledningen till att jag började se på den nu innan jag är klar med mitt nuvarande maraton projekt (lost) var att jag och mamma var en helg i stockholm och hon ligger så långt efter mig i alla serier som vi båda ser på så jag gav henne ett val mellan de två serierna som jag helst vill se nu, Parenthood och Downtown Abbey. Hennes kommentar var att hon inte tror att det var nog inte någon av serierna som hon ville se för ingen av dom verkade lika bra och roliga som serien jag tvingade henne till att se förra året (hart of Dixie) Men efter att ha sett klart hela första säsongen så har jag insett att vi båda sitter och skrattar högt flera gånger per avsnitt. Anledningen är helt klart alla dessa fantastiska karaktärer dom två som jag tycker brukar ha roligast scener är helt klart Violet och Cora. Violet är dock rolig i ALLT hon gör och säger.

Mr Carson är också en liten favorit med sin buttra kommentarer men som ändå är så snäll och omtänksam.
Men två karaktärer som jag hatar är Thomas och Mrs O’Brien två sliskiga typer.

Två karaktärer som jag gillade mer och mer ju längre säsongen gick var Lady Mary och Matthew, jag hoppas att få se mycket mer av dom två i säsong 2!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest,
Åhh nu blev jag sugen att titta på denna serien. Jag älskar också titanic! Var på semeste ri orlando och där fanns ett titanic museum. Dom hade tagit orginalritningarna och byggt upp delar av skeppet inne i museumet. Det var verkligen helt underbart! Titta gärn ai kategorin resor om du vill se lite bilder:)
tanjaselma.blogg.se
Guest,
Vad roligt med Downton! Du kommer inte bli besviken på säsong 2!
seriesoffan.blogspot.se