Downton Abbey 4x1

Dagen jag både längtat efter och fruktat är nu här. Downton Abbey är tillbaka och även om mitt hjärta är krossat i så små bitar efter slutet på säsong 3 så måste jag säga att dom gör det bra. Avsnittet på en timma bara flöt iväg och när det var slut ville jag se mer.

Dom tog det lugnt i detta avsnittet och gasade inte på med en massa nya storys utan det var några som började presenteras men inte, men det blev inte för mycket. Man fick tid att sörja, man fick se Mary sörja. Jag säger inte att man kan komma över Mathews tragiska slut, men jag tror att man kan leva med för för jag älskar Downton Abbey även om han inte är med. Det finns så mycket att gilla i denna serien.

Vad jag hoppas på i denna säsongen är att Daisy hittar en kille, jag tyckte så synd om henne i detta avsnittet. Jag gillade verkligen slutet då Mary också tog på sig en del utav ansvaret för Downton och började bli människa igen. Det ska också bli spännande att se vad det stod i brevet som man såg att dom hittade i trailern till nästa avsnitt.
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest,
Jag har funderat att börja kolla på detta i två år tror jag men inte blivit av än.. höhö ;) sv: Ja, jag håller med. Tycker att Kevin kunde åka. Dels för att han vill det minst. Han spelar fortfarande fotboll och pendlar mellan fotbollen och musiken. Finns andra som verkligen har musiken som sin dröm nr 1.. och ja, han är inte den bästa där helt enkelt. Tyckte han var bra första gången men sen har han inte varit lika bra ändå.
efji.se