Dontown Abbey Säsong 2

Men shit så bra denna underbara serie är! Den är helt klart i toppen av serier som jag börjat se det senaste året! Ibland är den så löjlig att man inte kan låta bli att skratta, men för det mesta gör jag det på grund utav att karaktärerna är så underbara!

Säsong 2 utspelar under första världskriget och nästan alla manliga skådespelare är med i Armen. Inte nog med det så kommer Matthew hem med en ny fästmö... Eftersom jag shippar Matthew och Lady Mary så var jag inte överlycklig över den storylinen. Men som tur var så slutade säsongen men att Matthew friade till Lady Mary och denna gången var hon smart nog att säga ja direkt.

Lady Sibel valde att börja jobba som sjuksköterska under kriget och tog hand om skadade soldater och även hon fick sin stora kärlek tillslut. Hon flyttade med Tom till Irland, vilket var tråkigt eftersom hon är en av mina favoriter.<

Min favorit storyline är Lady Marys och Matthews. Snacka om att man blev paff när han kom tillbaka förlovad med en annan och stackars Mary. Jag vet att hon kan vara lite elak ibland, men hon har verkkligen en snäll sida också, även om inte så många får se den. Sen när Mary började förlova sig med den elaka tidningsmanen hade till och med jag något avsnitt där jag nästan gav upp. Men tack och lov tog båda sitt förnuft till fånga i sista asvnittet så förhoppningsvis blir säsong 3 en riktigt bra Mary/Matthew säsong.

Jag vet att jag nämde detta i mitt inlägg om säsong 1  men min favorit person i serien är Violet, hon är så underbar att jag inte vet vart jag ska börja. Hennes korta och tykna komentarer får mig att skratta så mycket ibland att jag är tvungen att spola tillbaka för att kunna höra allt igen! 

Sen får man inte glömma alla som jobbar på Downton Abbey, Butlern är hel go med och stackard Daisy som alltid blir övertalad att göra något dumt... Jag kan inte annat än att erkänna att jag har fallit för Downton Abbey och kan inte få nog av den!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar