Doktorn kan komma Säsong 6

Jag är så besviken på mig själv, för jag råkade se sista avsnittet utan att veta att det var det sista avsnittet av den riktiga doktorn kan komma serien. För det finns en ”spinoff” som också ligger på tv4play. Så helt ovetande sätter jag på nästa avsnitt och förstår inte något eller vart alla mina favoriter tagit vägen.

Det är så sjukt kul när man går tillbaka och läser sina gamla inlägg för man inser då åter igen hur långa säsongerna där. Jag skrev om den nya jobbiga doktorn som jag blev helt kär i och började shippa med Jackie. Medans jag i förra säsongen också såg ett ship mellan Guy och Magda. Magda försvann och sen blev det Guy och Jackie för fulla muggar, nästan på ett desperat sätt. Det tog långt tid för dem att bli ett par, men vilket fint par dem var fram till dess att Guy var otrogen med Penny och inte nog med det hade ett förhållande vid sidan av. Nu tvekar jag inte en sekund på att han älskar Jackie och hade hon inte fått reda på allt i sista avsnittet så hade det funnits hopp för dem, men han hade verkligen behövt jobba för det. Deras sista scen var en skål scen där dem var vänner. Efter att guy hade börjat grina efter att Jackie dumpade honom. Som sagt han var ett svin som var otrogen, men jag gillade honom ändå.

Geoff och Kate var stabila som vanligt och lilla Scarlett är bara så söt. Sista avsnittet var också så fint när de firade hennes 1 års dag. Dock tyckte jag att det blev lite tråkigt att Kates karaktär bara var med som en mamma och även om de försökte ge henne en story så lyckades dem inte riktigt.

Jag kommer att sakna serien väldigt mycket, den har varit supermysig att följa och jag har verkligen blivit kär i den Australienska outback landskapet. Samtidigt så har det varit många avsnitt att ta sig igenom och inte jätte mycket tid. Så nu ska jag bara se den andra doktorn kan komma och sen är jag redo att åter gå till mitt vanliga tittande.

#doktornkankomma #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer