Doktorn kan komma Säsong 4

Som jag skrivit innan så har varje säsong så sjukt många avsnitt! Det gör ju att det blir svårt att hålla koll på vad so hänt i denna säsongen. Detta kan nog har varit en av de mest händelserika av dem.

Kate och Geoff gifte sig, vilket verkligen var på tiden. Sam var inte med i många avsnitt och nu mot slutet har man inte fått se något av honom och Emma. Det som jag kan sakna är att veta vad som hänt med dem, med tanke på att de har varit några av huvudpersonerna från starten höll jag på att säga, men Sam kom ju in i säsong 2.

Det har dessutom kommit in 2 nya piloter frågan är om tjejen får vraka kvar efter sin huvudskada och killen verkar ju vara en riktig charmör.

Den har en ny doktor också kommit till Coopers Crossing Daniel och han blev snabbt en favorit hos mig. Först trodde jag att han bara var vikarie under tiden Chris återhämtade sig, men han fick stanna och det gillar jag verkligen!

Dock är jag sjukt chockad över att DJ verkar sluta, han är ju en väldigt viktig del av serien! Jag hoppas att han kommer tillbaka och annars fick han ett bra avslut!

#doktornkankomma #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 559 visningar

Gillar