Dexter Säsong 3

Nu har jag tagit mig igenom en till säsong av Dexter, men har ganska mycket att se för att vara ikapp när säsong 8 börjar, men jag jobbar på.

Detta var en säsong då Dexter fick en vän som fick reda på vad han är gör i hemlighet. Vad som sen visade sig var att han var sjukare en Dexter och en seremördare utan en code att följa. Dexter fick därför ett litet problem, det gick fortfarande att fixa med en massa plast en code som säger att man få mörda mörare och några olika knivar….

Det är svårt att inte gilla Dexter, man vet att han är en mördare men ändå hejar man på honom. Nu ska han bli pappa och är en gift man, det hade man inte kunnat tro i säsong 1. I denna säsongen så gifte sig Dexter med Rita som också är gravid. Det ska bli kul att se Dexter som pappa

Deb är en karaktär som jag verkligen började gilla i denna säsongen. Dock är jag lite osäker om jag börjar shippa henne med polis kollegan. Det jag saknar med denna serien är ett riktigt ship. Men kan hon sluta att säga fuck hela tiden?
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar