Dexter Säsong 1

Just nu har jag på tok för många maraton projekt, jag har så många serier jag vill se och på tok för lite tid till mitt tv tittande. Men eftersom Bethany Joy Lenz ska vara med i nästa säsong av Dexter tyckte jag att det var på tiden att jag började kolla på den serien.

Så vad tycker jag om Dexters första säsong? Detta är inte den typen av serie som jag vanligtvis ser på, men det gör den inte dålig. Mitt största problem med serien är att jag har svårt att lära känna de olika karaktärerna. Men det ser jag inte som ett problem, jag tror att det kommer efter hand och jag tror att detta är en serie som jag kommer gilla mer och mer ju längre jag ser på den.

Säsong 1 handlade mycket om the icetruck killer som styckar sina offer utan att det blir något blodspår. Vilket Dexter tycker är väldigt intressant efterson han själv är blod specialist.

Jag måste säga att jag kom på väldigt snabbt vem som var mördaren, antagligen andra gången han var med i serien och han och Deb skulle gå ut och det var uppenbart då han ville göra hennes ben till en protes!

Den stora överraskningen för mig var att han var Dexters bror, nu förstår man varför han var så intresserad utav honom hela tiden och på ett sätt så hoppades jag att han och Dexter skulle kunna lära känna varandra, men när han hotade Deb så gick han för långt.

Det ska bli spännande att se vad som händer i nästa säsong. Rita hittade ju skon och börjar nu säker bli nyfiken på vad Dexter håller på med och han ena polisen har hela tiden varit misstänksam mot honom.

Något som jag tänkte på under slutet av säsongen, började inte Dexter få lite känslor som styrde honom?!
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 410 visningar

Gillar