Dexter 8x4. Scar Tissue

Vilket avsnitt det var verkligen skitbra! Även om man märker att de börjar knyta ihop säcken nu, det är i och för sig bra eftersom det är sista säsongen. Debra är i terapi och jag trodde verkligen att hon blivit bättre, men ikke. Snacka om chliffhanger när hon körde bilen ner i vattnet. Dock gillade jag verkligen hennes och Quinns scen, hon kallade honom Joey :) Dom är så end game!

Bethany var också med i avsnittet, åhh vad hon är fantastisk, jag har verkligen saknat henne i tv rutan även om hon bara var med en kort stund!
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Dexter
  • 469 visningar

Gillar

Kommentarer

Guest,
Avsnittet var verkligen skit bra denna veckan! Var inte med på att Deb skulle försöka döda Dexter! Trodde bara att hon skulle ta livet av sig och skulle säga hejdå till honom eller nått! Hoppas Bethany är med mer för tror hon och Dexter kan passa bra ihop (iallafall vad man såg i avsnittet)
kinglionheart.blogg.se
Guest,
wenn Sie jemals wollen, um Filme kostenlos online ansehen sicher sein www.onchannel.net besuchen. i ove Blog und ich werde Sie für den Rest des Artikels, den Sie veröffentlichen folgen.
onchannel.net/series/
SofiaMattsson
SofiaMattsson,