Dexter 8x1. A Beautiful Day

Hejsan! Jag hoppas ni alla har en trevlig helg! Själv har jag nu börjat min semester, för er som inte följde min blogg förra sommaren så vet ni kanske inte att semester inte betyder ledigt i min värld. När jag var 18 startade jag nämligen ett glasscafe i hunnebostrand och det har fått hänga med genom åren. Men jag har denna sommaren (åter igen) lovat mig själv att vara ledig lite, vilket inte riktigt är min grej. Men om jag ska försöka ta ledig 1 dag i veckan. Bloggen kommer säkert leva vidare som vanligt, jag kommer dock bli ännu sämre än vad jag är idag på att vara på alla mina komenterer. Jag ska försöka svara så fort som möjligt, jag älskar ju att prata serier, men nu förstår ni i alla fall varför ;)

Nu är jag i alla fall äntligen i kapp med Dexter och har snart sett klart på Elementery, började följa den i höstas och gillade den verkligen, men den fick plockas bort på grund utav tidsbrist.

Markera det svarta för att läsa om vad jag tyckte om det senaste avsnittet!

Debra sköt Maria och har nu blivit galen, hon tar droger och slutat sitt jobb, hon känns helt enkelt ganska ostabil. Jag hoppas att Quinn kan få tillbaka henne på rätt bana, åhh mitt fina ship!!

Dexter försöker få kontakt med henne igen, vilket inte går så bra och han "råkar" döda hennes pojkvän som inte riktigt var hennes pojkvän. Allt är lite komplicerat nu helt enkelt.

Det som jag tycker var mest spännande men också lite jobbigt var den nya tanten som analyserar folk som vet att Dexter är en serie mördare som följer Harrys code! Spännande!!!
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 591 visningar

Gillar