Devious Maids Säsong 2

Jag är så glad att jag tog mig tid att se denna underbara fantastiska och underhållande serie, jag älskar den!

Fine säsong 1 kanske var lite bättre, men bara lite. Mycket har hänt sen säsong 1 och jag tycker att dom har gjort det väldigt bra att ge oss nya storys att följa. Förra säsongen hade jag lite svårt för the Powels, i denna säsongen älskade jag dom. Marisol har alltid en spännande story och ska vara hjälte, dock gillade jag faktiskt hennes nya man och tycker lite synd om honom nu, även om han faktiskt var han som mördade Powels son.

Spence systerson är ett riktig idiot och det är tur att jag inte behöver vänta ett helt år på ett nytt avsnitt efter chilffhangern där han sköt mot hela sälskapet på Rosie och Spence bröllop, dom gav en liten bild av att det var Rosie som sköts (även om det aldrig visades) när hon och Spence äntligen fått varandra. Rosies story var också spännande och jag gillar henne mycket mer i denna säsongen än i förra.

Valentina och Remi är nog fortfarande mina favoriter, jag är så glad att dom äntligen blev tillsammans igen! har dock hört att dom inte ska vara med så mycket i säsong 3!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

feliciaalj,
har den samma klass som DH? är den mkt sämre?
efji.se