Den andra serien som jag började följa

Jag tänkte passa på att berätta som den andra serien som jag började följa, nämligen One Tree Hill. Det är också den serien som blev direkt en favorit! Men att den skulle få 9 säsonger och sluta som min absoluta favorit serie hade jag inte kunnat anat och helt ärligt finns det något med denna seriens om man inte gillar?!

Jo självklart finns det. Har en serie hållit på i nio säsonger så har den garanterat haft sina toppar och dalar. Därför har jag gjort ett fint diagram över hur jag tycker att serien har varit. Den är ungefärlig det är trots allt 1 år sedan jag såg den senast.<

(haha jag vet att den är jätte ful men orkade inte göra en fin på datorn ;)

Från det första till sista avsnittet så har Haley stuckit ut och varit min absoluta favorit. Men jag tycker också att det är okej att ha favoriter J Det hade dock inte blivit min favorit serie om det bara var Haley som jag gillade. Alla fem huvudpersonerna gillade jag skarpt. Att se Nathan växa som person under seriens gång han gick från att vara ett riktigt svin till att bli dröm killen. Lucas och Peyton som var mitt första ship i serien (dock aldrig lika starkt som mitt OTP Naley).

Sen har vi Brooke, jag hade lite svårt för henne i början, men snabbt så växte hon och blev både en intressant och rolig karaktär. Jag tänker inte gå in så djupt om serien i detta inlägget. Vill ni läsa mer om One tree hill så kan ni göra det under One Tree Hills egna kategori där jag skrivit om varje säsong. För självklart så finns det många mer karaktärer som jag verkligen gillat under årens lopp men dessa 5 är stommen i serien.

One Tree hill är en serie som jag verkligen kan rekommendera av hela mitt hjärta! Den är fantastisk. Jag vet faktiskt inte hur många gånger jag sett dom första säsongerna men under årens lopp har det blivit många och jag kan garantera att jag kommer att se den igen många gånga gånger!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 854 visningar

Gillar