DC's Legends of Tomorrow & How to get Away with Murder

Nu har jag hunnit se ikapp ännu mera i mina serier. Det kan nog vara bra för mig att det inte kommer så många avsnitt just nu så jag kan fokusera på att komma ikapp i dom som jag hamnar efter i. Just nu har jag en ganska lugn vardag förutom extremt mycket jobb. Men då är det också könt att ibland kunna kasta sig i soffan och bara plöja serier J

DC’s Legends of Tomorrow 3x13. No Conntrey for Old Dads

Jag älskar Ray men trots att han var kidnappad så var jag aldrig riktigt orolig för honom. Det var dock intressant att följa Dahrk och hans dotter. Damien är ju faktiskt riktigt underhållande och det var något mellan han och Ray som bara gjorde det bättre, han var rolig och Ray charmig. Det känns ju också som att Ray fick upp ögonen för hans dotter så det kan bli intressant att följa. Framför allt nu när hon blivit övertagen av demonen.

DC’s Legends of Tomorrow 3x14. Amazing Grace

Jag gillade verkligen detta avsnittet och hur Elvis var en totem bärare. Sen så gillar jag också skådespelaren som spelade Elvis mycket vilket är ett stort plus. Det som jag måste säga om denna säsongen är att dom har fått till humorn bra. Det känns som att dom nya karaktärerna som kommit in dels fyller en roll men också har en bra kemi med dom gamla vilket får det att kännas frächt!

How to get away with murder 4x14. The Day before he Died.

Om saker och ting kändes bra i förra avsnittet så kan man väl lugnt säga att det förändrats nu. Simon mins mer och mer och som tur är kändes det som att Annalise fick honom att lyssna med tanke på att han sparkade sin advokat. Asher fick reda på att Michaela var otrogen. Laurel listade ut hur Wes blev mördad och nu verkar det som att Bonnie blev mördad genom en ”bilolycka”….

How to get away with murder 4x15. Nobody else is dying

Jag belv SÅ glad när jag insåg att Bonnie inte alls hade dött utan att det var Denver. Man kan väl säga att det var ganska mycket som gick bra i detta avsnittet Laurel fick tillbaka sin son. Dock är jag tveksam till att hon är oskyld till hennes mammas försvinnande. Framför allt med tanke på hennes rivmärken. Jag tror också att en nybliven mamma kan göra i stort sätt vad som helst. Jag hoppas någon stans att Asher kan förlåta Michaela, dom är fina tillsammans och hon behöver honom för hon är lite svinig. Att skicka tillbaka Simon var inte okej, även om det ska bli skönt att inte behöva oroa sig för honom i framtiden.

#legendsoftomorrow #htgawm #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 155 visningar

Gillar