DC Comic's serierna

Här kommer ett inlägg med alla DC Comic's avsnitt från förra veckan. Förra året kunde jag göra liknande inlägg med Chicago serierna, vilket jag inte kan göra än eftersom det bara är två som är aktiva just nu. Men tack vare att jag kommit ikapp i supergirl kan jag göra det med DC comic's serierna

Supergirl 3x2. Triggers

Jag tycker att det är tråkigt att Cat inte längre jobbat på tidningen nu är den ägd av en Luther och även om jag gillar henne så vet jag inte om det är en bra ide… Nu är ju Kara och Lena bästa vänner vänner och det är kanske inte helt fel att ha sin bästa kompis på jobbet när man har fått sitt hjärta krossat. Problemet är ju dock om man är Supergirl och måste springa iväg hela tiden.

Jag undrar också vem den nya personen är som ska ta Lenas andra jobb. Det är ju ändå något konstigt med att hennes dotter tror att hon är en superhjälte och även om hon förnekar det, så testade hon ju ändå att försöka böja en kofot… Varför?!

Legends of Tomorrow 3x2. Freakshow

Som en Titanic nörd så älskade jag detta avsnittet. Framför allt början då de föreslog att de skulle åka tillbaka i tiden och vara ombord på Titanic. Då sa Martin som spelade Mr Andrews i Titanic filmen. ”I refuse to set my foot on the Titanic however build that ship should be shoot.” Vilket är en aning komiskt eftersom Mr Andrews faktiskt byggde Titanic. Som att det inte vore nog som den Titanic älskare som jag är så dök Carl upp som circus direktör och spelade ett nästan lika stort svin här som i Titanic. Efter det var jag såld på avsnittet. Dessutom kom vixen tillbaka och det gillade jag med. Men annars måste jag säga att jag är ganska trött på att dom håller på och gör bort sig och sabbar tiden hela jäkla tiden!

The Flash 4x2. Mixed Signals

Barry och Iris har lite problem och går i terapi för att lära sig att leva tillsammans igen. Men det kändes ändå som att de löste det redan i detta avsnittet så jag tror inte att det kommer att räknas som så alvarligt. ”Fallet” denna veckan tycker jag var riktigt spännande, med att en person kunde hacka sig in i tekniken och styra den. Dock undrar jag var dom där konstiga personerna i slutet ville, dom hade övervakning över Hackern samtidigt som det var dem som skickade samurajen i förra avsnittet. Jag gillar att Catlin är tillbaka, men jag är ändå lite orolig för hur hon hanterar killer frost.

Arrow 6x2. Tribute

John är skadad och vill inte berätta för Oliver, samtidigt så utreder FBI Oliver på grund av bilden som visar att han är the green arrow. Nu visade det ju sig att bilden var fejk även om det nu är sant att han är arrow, eller kanske var är mer korrekt eftersom han nu har gett det jobbet till John. Frågan är bara hur länge det varar med tanke på Johns skador. Sen måste jag säga att jag förstår Oliver och att han väljer att prioritera sin sin först.

#supergirl #legendsoftomorrow #arrow #theflash #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer