DC Comics serier....

Som ni märker är jag lite efter men förra veckans serier, men här kommer i alla fall ett inlägg med förra veckans DC Comics serier och det var en bra vecka med 4 avsnitt som levererade. Vilket faktiskt var lite överraskande så jag det senaste tyckt att vissa av serierna börjar bli lite långtråkiga….

Supergirl 3x3. Far from the Tree

Jag gillde verkligen avsnittet, det var kul att Kara och John åkte Mars och hur underbart var det inte att han hittade sin pappa där vid liv, jag önskade först att det var hans döttrar, men riktigt så lycklig kan ju inte serien vara.

Alla förberedelser inför bröllopet tycker jag är lite ointressanta, men att Maggie bjöd in sin pappa gillar jag verkligen, sen hade man kunnat hoppas på att han faktiskt skulle vara lite mer accepterande, men vem vet, det kanske kommer lagom till bröllopet. Dock är jag inte säker på att detta förhållandet kommer hålla, det är uppenbart att Alex vill ha barn och det faktum att Maggie inte vill det kan vara en dealbreaker även om Alex nu säger att det inte är det.

The Flash 4x3. Luck be a Lady

Jag har faktiskt inte riktigt förstått att Barry och Iris snart ska gifts sig, det känns som det har hela tiden känts som att det ändå aldrig kommer att hända. Framför allt i detta avsnittet, med tanke på all otur som de faktiskt hade. Jag är faktiskt väldigt fundersam på vad som faktiskt händer, dock så känns det bra att dem har listat ut att det är en hel buss med nya Metas som har ”tillverkats” när Barry kom tillbaka.

Sen har vi Wallie som blev dumpad och nu bestämmer sig för att sticka ett tag. Jag har aldrig varit så förtjust i Wallie så det gör mig inte och nu verkar det som Iris kommer att få ett till syskon som hon kan oroa sig över.

Legends of Tomorrow 3x3. Zari

Ledgends har aldrig riktigt blivit en serie som jag varit stormförtjust i utan en som är okej som och finns på netflix och är lätt att se. Men denna säsongen tror jag faktiskt är min favorit hittils. Visst det är bara 3 avsnitt som släppts hittills men jag gillar upplägget. Sen så har den verkligen hittat en humor som jag uppskattar. Den har haft den till en viss del innan. Men i förra avsnitt var det referenser till Titanic och i detta var det till Prison Break och jag gillar det. Dom utnyttjar att dom har kända skådespelare som riktigt bra saker tidigare och det kan man inte klaga över.

Arrow 6x3. Next of Kin

Det känns konstigt att ha John som the green arrow, det känns helt enkelt inte rätt, framför allt nu när man insåg att han faktiskt tar något som man fick en känsla av inte var helt okej för att få bort skakningarna i armen. Samtidigt som jag förstår att Oliver måste fokusera på annat. Jag blev också överlycklig när Oliver gav nycklarna till Felicity, jag älskar dom två tillsammans och något annat är bara helt fel.

Så det största oros momentet just nu är FBI agenten och hon verkar nu vara John på spåren vilket faktiskt är riktigt oroande!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer