Crossover vecka!

Supergirl - Arrow - The Flash - Legends of Tomorrow

Barry och Iris stora dag är här och det är dags för bröllop och det som jag gillar är att detta är en crossover delux och det är faktiskt omöjligt att märka att det i första hand är ett supergirl avsnitt utan det är ett DC comics avsnitt. I tidigare avsnitt tycker jag ändå att man har kunnat märka vilken serie det egentligen är.

Allt gick bra fram till själva ceremonin där dem blev attackerade av nazister. Självklart så dök dubbelgångare upp från Earth X och jag måste erkänna att jag blev glad över att se Tommy där även om han inte var som den riktiga Tommy.

Jag måste ändå säga att dessa 4 avsnitt är nog de bäst gjorda crossover avsnitten som jag sett. Det kändes inte som tv avsnitt utan som en lång film som man tog en paus i var 40 minut för att sedan fortsätta.

Dock tycker jag inte om att Martin dog i detta avsnittet, samtidigt som man har märkt under en längre tid att han var på väg bort från serien.

Därför hoppas jag att Snart kan stanna kvar och bli en del av teamet igen, även om det inte är den riktiga så är han och Mike så roliga tillsammans och hans pojkvän får också gärna stanna kvar.

Vi fick också hela två bröllop avklarade under 4 avsnitt, inte illa det och jag kanske inte är det största Barry och Iris följaren här. Men att Oliver och Felicity gifte sig var det bästa!

#supergirl #arrow #theflash #legendsoftomorrow #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

[Anna],
Jag hade ingen aning om att det skulle bli crossover så började se flash och kände...what... provade se supergirl så japp med i matchen igen och sen nä inget avslut i arrow... nä var ju tvungen se Legends som jag inte sett sedan halva säsong 1 men känner ju till karaktärerna iaf. Men jag insåg hur knepigt det blir för de som inte ser alla avsnitt att hänga med och om man ska se om dessa serier med crossovers (chicago avsnitten har ju en del) så blir det knepigt att se i rätt ordning.
www.bokraden.blogspot.com