Cirkeln

Engelfors serien är en bokserie som jag länge har funderat på att läsa och nu när det kom ut en film så blev jag ännu mer sugen på det.

Jag måste säga att boken var verkligen en positiv överraskning. Den hade lite av allt och framförallt välutvecklade och intressanta karaktärer. Av någon anledning fick jag lite vibbar av serien The Secret Circle inte på ett störande sätt men lite likheter fanns det allt. Som att den handlar om ett gäng häxor som inte har någon direkt nära relation till varandra fram tills dess att dom får reda på att dom är häxor.

Spoilers varning!

Något som gjorde mig väldigt besviken var att Rebecka dog, hon var min favorit och jag kan inte riktigt komma över det. Dock trodde jag aldrig att Gustav var den skyldige, det hade varit för uppenbart, men jag började mistänka Max efter hela tavelinsidenten. Dock tror jag inte att jag är ensam om det, men jag tycker väldigt synd om Mino. Det jag hoppas på i nästa bok är att tjejerna börjar lite på varandra. det känns som en väldigt viktig del om dom nu ska kunna vinna mot vad det nu är som hotar dom...


Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 576 visningar

Gillar