Chilling Adventures of Sabrina Del 1

Denna serien är en nyversion av den gamla klassikern om en tonårshäxa vid namn Sabrina, men förutom namnen finns det inte så många likheter.

Serien verkar inte vara indelad i säsonger utan i delar. Så jag tror att jag delat upp avsnitten rätt. Jag har hittills sett 10 avsnitt. Vilket verkar vara grund delen på del 1 och sedan kom det ett extra avsnitt vid jul innan del 2 tar vid.

I denna delen får vi lära känna Sabrina som är en halvhäxa som måste lära sig att manövrera sitt liv där en mörk sida försöker ta mer och mer plats och det blir inte lättare när man inte vet vem man kan lita på heller.

Jag tycker att det var en bra serie, i början av säsongen gillade jag verkligen Sabrina och hennes integritet men jag tycker faktiskt att det gick till en överdrift där hon slutade lyssna på andra och bara gjorde det hon själv ville utan tanke på konsekvenser så mot. Slutet av del 1 så kände jag faktiskt att jag var trött på henne men det som är räddningen är att andra personer har växt fram och blivit mer intressanta som framför allt Ambrose och Zelda.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer