Chicago MED, Chicago Fire, Gotham & Arrow

Här kommer nu ett mixat inlägg med dom avsnitten som blivit över eller från dom serierna som jag inte hamnat så långt efter i.

Chicago MED 3x13. Best Laid plans

Denna serien är så sjuk ojämn. Ibland levererar dom riktigt spännande och bra avsnitt och ibland blir det bara platt fall och så oengagerat som det ska bli. Det kännes som att alla bråkade i detta avsittet och inte kunde se någon från någon annans synvinkel.

Det som var bra i detta avsnittet är att det känns som att Sarah äntligen börjar förstå att hennes pappa är en psykopat, hon sa i alla fall nej till att skriva under hans lån.

Sen har vi det gamla paret som fick en bebis som dom inte viste att dom skulle få. Det var ganska gulligt. Allt annat var bara tragiskt och bråkigt!

Chicago Fire 6x16. The one that matters most

Den nya brandmannen är lite svår att läsa av, visst är han kaxig, men det kan inte vara lätt att hamna i det huset så som han blev mottagen. Och jag förstår att han vill stå upp för sig själv. Men det som kom fram med att han och Dawson har en historia och att han inte vill berätta det för Casey. Då kommer varningsflaggorna fram på hög nivå. Otis kämpar på och nu kan han gå i alla fall så jag tror att han kommer komma tillbaka även om det tar tid!

Sen har Kelly och Stella som så klart inte dejtar på riktigt. Vad är det med denna serien och alla låtsas förhållanden som dom håller på med. Man kan inte ha den historien som dom två har och bara låta det vara casual….

Gotham 4x16. One of my Three soups

Denna serien har så många väldigt creapy skurkar och det måste ju typ vara omöjligt att kämpa emot en person som kan hypnotisera folk genom en radio. Men Gordon han är smart han och lyckades.

Bruce och Selena gillar jag verkligen just nu och jag hade inte haft något emot att se dom jobba mer och mer i team. För söta tillsammans är dom absolut!

Barbara har också blivit ledaren för the leuage of assasions. Eller en tjej variant av det och vad hon ska göra med den makten vill jag inte veta….

Arrow 6x16. The Thanatos Guild

Jag får väl ta och erkänna att denna serien börjar kännas uttjatad och att team Arrow bara består att Oliver och John nu känns lite patetiskt också. Den var grymt bra i början med efter 6 år känns det som att det inte finns så mycket mer att hämta från den!

I detta avsnittet kändes det som att dom bara börjar älta gamla saker. The leauge var tillbaka och Tea skulle hedra sin pappa. Roy följer med för att han älskar henne… Samtidigt känns det som hela staden är korrupt så även om Oliver har gjort sitt bästa för att rädda sin stad känns det som att det är sämre för dom nu än vad det har varit innan!

#chicagomed #chicagofire #onechicago #gotham #arrow #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 174 visningar

Gillar