Chicago MED - Chicago Fire - Chicago PD

Jag har nu även tagit tag i mina älskade Chicago serier och lyckan blev stor när jag insåg att jag hade ett crossover event att se på. Så som ni märker så jobbar jag på för att försöka komma ikapp i mina serier innan jobbet börjar. Sen får vi se om jag fokuserar på dessa serier nu eller om jag kör på men några andra samtidigt!

Chicago MED Säsong 5 Avsnitt 3

Att jag är team Will är ju inte något som kan komma som en överraskning och det är jag fortfarande, men jag kan också förstå varför Natalie tror att han försöker förstöra för henne, framför allt med tanke på vem hennes pojkvän är. Jag tror dock att Natalie inte är helt återställd och att Will gör helt rätt i att försöka ha koll på henne.

Den nya doktorn gillar jag och han verkar också ha kollegor som börjar göra det med, dock gör han det rätta lite smidigare än sina kollegor.

Chicago Fire Säsong 8 Avsnitt 3

Brett är tillbaka! Åh det var på tiden så ny kan vi äntligen få ett Brett och Casey förhållande. Hans nya ”förhållande” tog ju slut innan det han börja.

Brett gjorde också ett bra jobb och jag gillar att hon tog tag i killen i fängelset som blev illa behandlad. Se har vi också den nya killen som faktiskt verkar vara riktigt bra och Boden verkar också inse det.

Chicago PD Säsong 7 Avsnitt 3

Intelligens har nu fått en ny medlem och ersättare till Antonio, och denna personen är en tjej vilket jag gillar skarpt! Hon är dessutom en rolig och självständig karaktär som jag tror kommer bli rolig att följa. Jag tror också att Haley kan bli en riktigt bra mentor för henne.

Dessutom gjorde hon ett riktigt bra jobb för att lösa fallet i detta avsnittet.

Chicago Crossover event – Infected

Nu är det dags för ett crossover avsnitt och jag älskar dessa avsnitten då det blir som en film 3 avsnitt som följer samma story och först ut är Chicago Fire. Det visar sig att en farlig köttätande bakterie sprider sig med rekordfart i Chicago och det verkar som att det är ett Chicago företag som ligger bakom framtagningen av den. Jag tycker att det var några riktigt engagerande och bra avsnitt som verkligen lyfte fram alla 3 serierna.

Något som jag tycker är lite synd är att vissa vänskapsband har försvunnit mellan serierna när skådespelare har slutat så det är något som jag verkligen hade velat se i en nyare tappning också.

Överlag älskar jag helt enkelt crossover avsnitt!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer