Charmed - Arrow - The Flash - Supergirl

Sakta men säkert betar jag mig igenom serierna och nu är jag up to date i Charmed, eller jag har ett avsnitt kvar och det är det som kom ut i helgen så det känns ändå ganska bra. Att ta sig igenom Supergirl, The Flash och Arrow är dock ett lite större projekt, framförallt eftersom jag tycker att det är viktigt att se avsnitten i rätt ordning, även om det egentligen väldigt sällan är nödvändigt…

Charmed Säsong 2 Avsnitt 7

Allison är riktigt skum, det är bara att acceptera och det värsta är att hon verkligen lyckas lura alla. Det var också kul att se Parker igen, jag har verkligen saknat honom, men han gör sig inte så bra som en bad guy. Intressant att han friade till Maggie, känns lite plötsligt, men jag känner i igen storyn en aning från originalserien.

Macy och Harry fortsätter att göra sin lilla dans och det uppskattar jag verkligen. Även om jag börjar tycka att det är dags för lite mer action nu!

Charmed Säsong 2 Avsnitt 8

Det går ju inte att komma ifrån att man får en hel del flashbacks till originalserien. En häxa ska gifta sig med en mäktig demon, dom inte riktigt kan hantera sina demonsidor och är inte riktigt så god som han egentligen vill vara, men ändå kan man inte som tv tittare låta bli att älska det. Det var inte direkt ett wow avsnitt och bråket mellan Maggie och Mel var så löjligt.

Dock gillar jag att det gå framåt för Macy och Harry även om det inte riktigt går som man vill just nu så tror jag det är framsteg.

Arrow Säsong 8 Avsnitt 3

Kul med ett avsnitt med Thea och Oliver, man märker faktiskt att det är den sista säsongen och att dom försöker knyta ihop karaktärers story snyggt. Jag gillar tanken på att Thea ska skapa en leauge of heros, känns som rätt väg för henne.

Det var också lite intressant det som hände på slutet när barnen verkade ha rest i tiden och han fick träffa William och Mia, frågan är bara varför…

Supergirl Säsong 5 Avsnitt 5

Att Lena lyckades göra Johns bror god är ju inte direkt något som jag sörjer. Men jag är lite orolig för att hon går över lite för många moraliska gränser just nu.

Sen är jag lite tveksam till Lenas nya chef, hon har verkligen målats upp som en bad guy, men frågan är ju om hon faktiskt har någon aning om vad som händer eller om allt ligger bortom hennes kontroll, det känns lite så!

The Flash Säsong 6 Avsnitt 6

Barry och Ralph undercover var en härlig men också väldigt udda syn! Jag älskar Ralph och just nu är det han och Catlin som gör att jag ser serien. Man märker mer och mer att Barry försöker lämna över sin mantel till andra personer som ska ta över efter honom och visst kan dom göra det, men samtidigt så heter serien the flash någon Flash behöver dom allt ha.

Jag gillar också att Cecile har fått mer plats i denna säsongen, tycker faktiskt att hon är ganska rolig…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer