Catch me if you can

​Att Leonardo DiCaprio inte fått en oscar än. Han är verkligen en briljant skådespelare av världsklass och jag tycker att han är så himla bra på att välja filmer och framför allt så tycker jag att ingen är den andra lik, vilket absolut inte är någon nackdel. 

Vi såg på filmen tillsammans i familjen minus min bror och vi brukar ha stora problem att hitta något som alla kan tänka sig att se på. Men när vi såg på den så satt faktiskt alla och sa hela tiden att den var jätte bra och det är också ett bra betyg.

Jag är också väldigt imponerad utav Leos förmåga att hela tiden spela så ung i sina filmer. Hans karaktär var verkligen underhållande och jag gillar intelligensen att se olika situationer och utnyttja dom till max till sin egen fördel. Att med en massa charm och lura ut en massa information från människorna runt om kring.

Så här beskriver IMDB filmen:
"A true story about Frank Abagnale Jr., who, before his 19th birthday, successfully conned millions of dollars' worth of checks as a Pan Am pilot, doctor, and legal prosecutor.​"

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 354 visningar

Gillar