Bye Bye, Hollywood Hills I'm gonna miss you were ever I go!

Hej, jag har varit lite dålig med uppdateringen här det senaste. Jag skyller på juletider, men det är inte riktigt sant. Jag har spenderat de senaste dagarna med att städa ur lägenheten och packa och när jag inte har gjort det har jag försökt njuta av mina sista dagar i LA. Nu låter det som att jag inte har några planer på att komma tillbaka och det är inte sant, det är något jag bestämmer mig för hemma, för det går inte att komma ifrån att det är dyrt och hade jag bara varit här för att leka så hade varit en sak, men det är jag inte.

Om det inte är några förseningar (som det brukar vara med norwegian) så kommer jag att vara hemma vid halv 9 på julafton och kan få äta lite julmat med familjen. Jag vet att det är sent, men det är bättre än att inte komma hem på jul alls!

Nu ska jag snart packa ner dom sista sakerna röja lite mer och sen är det lunch dags innan jag ska bege mig mot flygplatsen med mitt 70 kg bagage. Styrketräning deluxe!

Dock ser jag fram emot några dagars ledighet hemma och träffa familj och vänner! Men jag kommer sakna utsikten från vår lägenhet!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Los Angeles
  • 426 visningar
  • Nära Los Angeles, Kalifornien , USA

Gillar

Kommentarer