Brothers and Sisters Säsong 4

Detta var verkligen en händelserik säsong, men jag tycker nog inte att den varit lika bra som tidigare säsonger. Självklart kan det ha med att jag tog mycket längre tid på mig på denna. Men det var nog bara en liten del.

Nu skulle jag inte säga att denna säsongen är dålig, för det har den verkligen inte varit, bara inte lika bra som de tidigare.

Kitty fick cancer i denna säsongen och det är något som jag har det jätte svårt med. Oavsett vilken serie det är så tycker jag att det är jobbigt att se på. Det handlar inte om hur dom la upp det och gjorde det, för det tycker jag var bra. Jag mår helt enkelt dåligt av att se på det och let’s face it, man ser inte på tv för att må dåligt.

Något som var bra med Kittys sjukdom var ju att hon och Robert hittade tillbaka till varandra, det kände väldigt viktigt för mig eftersom de verkligen är det perfekta paret. Många skulle säkert säga att dom blivit tråkiga när all drama lagt sig, men jag gillar det, när ett par som var verkligen gillar och shippar får vara lyckliga så är det bra, man kan hitta på andra storys förutom äkenskapskris. Därför måste jag också säga att jag HATADE slutet. Jag känner att det är nödvändigt för mig att skriva detta inlägget innan jag diskuterar säsongen med Annie i kväll för att sortera upp alla kännslor som snurrar runt i mitt huvud. Jag är en person som inte gillar att bli spoilad, men ibland är det nog bra, för då har man tid att vänja sig vid tanken att något tragiskt kommer hända. Jag hade nämligen för ett tag sedan tänkt göra ett inlägg med några av mina största ship under årens gång och då skulle Kitty och Robert få vara med tänkte jag. Så jag sitter inne på youtube och ska hitta en fin video på dom. Så jag börrjar skriva in Brothers and sisters r…. Så kommer alternativen upp robert dies. Snabbt som bara den stänger jag ner. Men skadan är redan skedd helt enkelt! Nu i efterhand kan jag tycka att det var bra, jag hade problem att somna igår efter slutet så man ändå kunde lista ut att han dog. Jag försökte läsa tänka på annat, (men efter ha legat och vridit mig i över en timma så satte jag på min favorit Klaroline video i repeat och så somnade jag snabbt…

Så jag antar att Robert är död, jag är ganska säker på att en till kommer försvinna denna säsongen, det kommer jag nämligen ihåg att jag läste då den fortfarande gick på tv och jag hoppas att det görs bra. För även om säsongen slutade tragiskt så finns det mycket att se fram emot inför den femte och sista säsongen.

Jag vill se Sarah och Luc, dom är så fina tillsammans, dock hade jag hoppats på att dom var tvungna att gifta sig för att han skulle få stanna, men det hade kanske varit för uppenbart!

Sen har vi Kevin och Scotty! Dom är så underbara dom två Kevin är ju helt klart min favorit i serien. Han är så fruktansvärt underhållande att se på och det är inte någon som jag skrattar lika mycket åt som honom. Det ska också bli spännande att se dom som föräldrar.

Jag är också glad över att Tommy var tillbaka ibland, det hade varit konstigt som han bara försvann helt och hållet!

Om jag har förstått det rätt så hoppar man fram ett år i säsong 5 och det ska bli spännande att se vad dom hittar på nu…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar