Brothers and Sisters Säsong 2

Åhh vad mysig och härlig denna serien är. 

Men twisterna i denna serien kommer från alla håll och kanter och man vet inte riktigt vad man ska tro eller tänka. 

Jag viste från början att Rebecka inte skulle vara deras syster och om jag minns det rätt så skrev dom om det för att hon och Justin hade så mycket kemi tillsammans och jag får nog erkänna att det mellan dom två inte kändes som en syskon relation.

Kitty och Robert är så fina tillsammans och jag hoppas verkligen att de får sig ett barn. Frågan är bara om det kommer vara hela deras storyline nu när han inte försöker bli president längre. 

Tommy och Julia har jag alltid gillat och jag hoppas att dom kommer lösa sin problem ,men det känns som dom kommer göra det.

Kevin gifte sig med Scotty och det gjorde mig inte något, jag har alltid gillar dom två och jag minns hur glad jag blev första gången jag såg det avsnittet.

Sarah och Joe skilde sig, även detta visste jag innan, det är fördelen när man har sett en serie innan och vet vad som händer, man kan direkt välja att gilla ett par och tycka illa om andra.

Kitty och Robert är helt klart favoritparet! Men Kevin och Scotty kommer inte långt efter! 

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest,
"Brothers and sisters" som du rekommenderade ska jag självklart se! Hoppas bara att jag hittar svensk text till serien. För om jag ska maratontitta på en avslutad serie så föredrar jag svensk text då det vore bekvämare för mig. Det är en helt annan sak om det bara gäller några avsnitt, då kan jag se med engelsk text. Men en hel serie? Nää. Om inte jag hittar, så får jag nog ta en risk att köpa samlarboxen xD men frågan är bara om jag vågar? Säg en tvserie, som jag redan gillar eller älskar eller tittar på eller har följt, som du tycker liknar "Brothers and Sisters" lite om det går :) Sv: Åh vad roligt att du tycker det! Självklart ska jag fortsätta med att skriva om ships och OTP för jag älskar det ;) Jag håller med dig om att Lost verkligen inte är en sådan serie där man tänker på ships. Jag vet att serien var verkligen sjukt snål med romantik. Men Charlie och Claire är ändå ett stort ship för mig även om de bara hade kysst varandra TRE gånger. Nu när jag tänker på det: Oj, Lost var verkligen snål med romantik. Men hur som helst... Jin och Sun älskar jag också! Dock inte i början som du sa. Det kan bero på hur Jin behandlade Sun just då, alltså i första säsongen. Därför var det svårt att gilla dem. Men ju mer man lärde känna dem mot slutet i den första säsongen, desto mer började jag att älska dem. Och då i säsong 2 PANG! Så blev de helt underbara tillsammans! Så himla fina! Sen så älskar jag också Sawyer och Kate tillsammans. Jag har ALDRIG känt nåt för Jack och Kate, jag vet inte varför men de har bara aldrig tilltalat mig. Jag bara "Jaha" varje gång jag ser dem tillsammans. Visst tycker jag nån gång då och då att de är ganska söta tillsammans, men det är allt. Men Sawyer och Kate därefter... åååh! Är helt galna i dem! Är fortfarande besviken på vad manusförfattarna gjorde med dem sen även om jag faktiskt inte har nåt emot hur det slutar. Jag menar, liksom vad fan hände med deras episka period i säsong 2, 3 och 4 egentligen!? Allt det bara försvann upp i rök,
othgirl.blogg.se