Bokrecension – Månsystern

  Nu har jag läst klart den femte boken om de sju systrarna. I den här boken fick vi lära känna Triggy som var en av de systrarna (tillsammans med Electra) som jag hade minst information och känsla om. Som vanligt hade man också en helt felaktig bild av vilka de var från början.

  Triggy arbetar om djurskötare i Skottland när hon börjar göra research om sitt ursprung. Pa hade här gett henne tydliga instruktioner istället för gåtor som de andra systrarna vilket gjorde att hon kunde läsa på en hel del innan hon åkte till platsen hon föddes.

  Månsystern kan ha varit en av mina favoritböcker hittills och jag satt och googlade en hel del under bokens gång ju mer man fick lära sig om Triggys ursprung ju mer fascinerad blev man.

  Jag tyckte också att mysteriet kring Pa Salt fick en tydligare plats i den här boken, framför allt med tanke på att Zed besatthet vid Triggy, att det visat sig att han och Electra umgås och hela grejen med att hans båt fanns på plats där Alli tror att Pa begravdes. Så det finns en hel del frågor att få besvarade i de kommande två böckerna…

  Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  Gillar

  Kommentarer