Belgravia – Säsong 1

Som ett stort fan av Julian Fellowes var jag bara tvungen att kolla in serien Belgravia som finns på SVT play. Det är precis som Downton Abby ett kostymdrama där man får följa olika klasser i samhället.

Det finns 5 avsnitt idag och säsongsavslutningen kommer ut nu på lördag! Inlägget kommer innehålla spoilers!

Avsnitt 5 kom med en hel del avslöjanden som jag behöver skriva av mig om. Sophia och Lord Brockenhurst var gifta på riktigt. Tyvärr är den enda som vet om det John Bellasis som kommer göra allt för att ärva Brockenhurst titeln. Dock gillar jag att farmor Brockenhurst faktiskt kommer att acceptera Charles Pop som en släkting och det är ändå det viktigaste.

Mr och Mrs Trenchard är ju underbara karaktärer och det är för mig verkligen helt ofattbart att de lyckats få en son som Oliver. Olivers fru ska vi inte ens tala om, det kan vara den värsta av dom alla. Jag hoppas att dom kommer få reda på att deras dotter faktiskt var gift på riktigt så att hennes namn inte blir vanärat även om jag egentligen hade uppskattat att dom valde att ta hand om sitt barnbarn istället för att bry som om sin döda dotters rykte…

Jag ser verkligen fram emot lördag och säsongsavslutningen!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Tv-Serier
  • 60 visningar

Gillar