Beauty and the beast 2x17. Beast Is the New Black

 

Jag skav ara helt ärlig och säga att jag inte saknat Beauty and the Beast under pausen, men det var faktiskt ett kärt återsende när jag väl fick ett nytt avsnitt, jag behövde nog ett break från serien helt enkelt.

Dock kan jag inte låta bli att skratta åt namen Beauty and the Beast. Beauty and the Beauty hade nog passat bättre även om de låter hel konstigt. För hallå båda beastarna Vince och Gabe är ju faktiskt super hunkiga! Man kan alltid lita på att The CW leverar ögongodis!

Men nog om det ytliga, avsnittet tyckte jag faktiskt var riktigt bra och spännande. Serien blir så mycket bättre när Vince och Cat står i fokus och detta triangeldrama om det ens kan kallas för det är bara löjligt. Gabe har inte en chans, så kan han inte bara ge upp. Jag vill så gärna gilla honom, men ibland gör han det svårt för mig. Han hade mig lurad i början att han var helt oskyldig, men när han berättade var Vince var på slutet tappade jag all respekt för honom!

Min dröm nu är att Kat följer med Vince till någon liten tropisk ö och så lever dom lyckliga i alla sin dagar, är det för mycket begärt? Ja antagligen med tanke på att serien får en säsong 3! Ja jag kan fortfarande inte förstå det, men leverar serien avsnitt på den här nivån så gör det mig inte något. Eller serien måste hålla en jämn nivå den har på 2 säsonger haft för många svackor, för annars brukar den ju vara bra!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 749 visningar

Gillar