Baby Daddy 2x4. New Bonnie vs. Old Ben

God morgon, 

Jag hoppas att ni alla får en trevlig söndag. Själv är jag riktigt allergisk just nu, men det är jag alltid denna tiden på året.

I går efter jag kom hem från Danmark träffade jag en annan seriebloggare och tog en fika. Nämligen Annie som boggar på seriesoffan. Riktigt trevligt att sitta och prata om ett av ens stora intressen med någon som tycker det är lika kul och  som också är insatt i serievärlden. Jag har inte så många att prata serier med i min omgivning, det var därför jag startade bloggen. 

Det är så många som bloggar om serier som man har haft så mycket kontakt med att det nästan känns som att man känner dom och det hade varit kul om alla hade kunnat vara samlade på samma ställe någon gång :)

Men nog om det och mer om Baby Daddy...

Baby Daddy kan nog vara en av mina favorit komedier och det är av en väldigt enkel anledning. Det är inte så många olika karaktärer och dom är lätta "att lära känna". Alla är snälla på sitt egna lite korkade sätt och det funkar bra i dessa 20 minuters avsnitten.

Sen kan jag förstå att Ben i detta avsnittet, hade jag haft en mamma som Bonnie så hade jag nog inte blivit överlycklig om hon flyttade in i granhuset...

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer