Avsnittssammanfattning Vecka 49 del 4 Vecka 50 del 1

Fredagen är här och jag har lyckats att hålla mig helt up to date denna veckan och skriva mina inlägg så pluspoäng till mig. Nu kanske det beror på att många serier har juluppehåll, men men! Dock kommer de också ge mig lite extra tid att lägga på mina maratonprojekt och det tackar jag inte nej till!

Nu har John allt ställt till det ordentligt i Legends of Tomorrow han har ju faktiskt brutit alla regler som man kan bryta och frågan är ju faktiskt hur dom ska lösa detta nu. Hela framtiden har ju blivit ändrad. Det gick ju så långt att en av teammedlemmarna till och med har blivit en katt. Jag får ju ändå erkänna att jag tyckte att det var småroligt när man såg vad som hänt, frågan är bara hur det hände. Time byrån kommer inte heller att vara så glad nu!

Wow vilket avsnitt, ett av dom bästa hittills av Legacies! Jag gillade verkligen att Jo kom tillbaka även om det bara var för en dag så att tjejerna fick träffa sin biologiska mamma. Jag blev nästan besviken när man insåg att hon var tvungen att försvinna igen. Vem nu monstret är som är ute efter kniven har ju heltklart hittat ett nytt sätt att komma under skinnet på Alaric och gänget. Jag har också kommit fram till att jag gillar Josies ex och vill helt klart se mer av dom två!

Jamie fick träffa sin son för första gången på väldigt länge i Outlander och även Claire fick träffa honom och hans käre far. Mannen som också älskar Jamie, även om det i vissa lägen var lite Awkward så gillade jag det ändå. Det kändes som en väldigt viktig vänskap och respekt byggdes där som kan vara viktig inför framtiden. Egentligen hände det ju inte så himla mycket mer, just nu sitter man ju bara och väntar på att Brianna ska dyka upp där!

En halv säsong av Charmedhar nu visats och jag tycker att den har blivit bättre, men långt ifrån något wow och det hade nog varit den första serien som jag hade prioriterat bort om jag var tvungen att ta bort någon. Detta avsnittet bjöd ändå på en hel del spänning och en jäkla massa demoner. Dock verkar det som att Leo av misstag följde med en av demonerna till helvetet och det var inte riktigt planerat…

Vikings är nog en av de brutalaste serierna som jag ser och även om jag gillar Ivar så hatar jag honom ändå. Framför allt nu när han fått för sig att offra sin egen bror! Jag önskar att jag kunde säga att han är hjärntvättad av sin fru, men jag tror inte han är det, han älskar bara makten.

England storyn kan bli intressant och Bjorn hittade en till bror i England och snart kommer det att vara krig där. Så nu gäller det bara att dom valt rätt sida.

Flokis story tycker jag tyvärr är väldigt tråkig och jag förstår inte grejen med att hänga på island bråka och leta efter gudar.

#legendsoftomorrow #legacies #vikings #outlander #charmed #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar