Avsnittssammanfattning Vecka 47

Jag är ju helt överlycklig över att mina serier är tillbaka, men förstår inte hur chicago serierna tänker med att bara ha två avsnitt och den bara gå på en jättelång paus! Jag är jättebesviken om jag ska vara helt ärlig!

Hela grejen med att Will skulle bli chef på Chicago MED’s ER avdelning kändes från start att det kunde bli kaos. Nu kanske jag tycker att Ethan kanske framställdes som en lite översittarchef, men jag tror faktiskt att han kan bli bra. Men att tro att man får respekten som chef på typ 20 min är lite arrogant och sättet han hanterade Will tycker jag inte var helt okej. Sen har vi April som också vet exakt vilka knappar hon ska trycka på för att få sin vilja igenom.

Jag var nog aldrig egentligen orolig för att Chicago Fire skulle skada Brett på riktigt och jag älskade hela avsnittet och den romantiska uppbygganden som det hade. Jag tycker att allt Casey gjorde var typ helt optimalt. Så man kan väl säga att jag hoppade högt av lycka när han dök upp hemma hos Brett. Så hur kunde allt gå så fel! Jag älskade Casey och Gabbi, men hon har lämnat honom och måste få vara lycklig och att han inte kommit till den insikten än själv är för mig helt galet. Men jag tror att han snart gör det…

Jag förstår att Kevins story i Chicago PD är viktig framför allt med allt som hänt i USA med Black lifes matter. Jag gillar hur det berättas från en polisperspektiv. Men det gör mig också så arg att jag faktiskt inte kan uppskatta avsnitten på den nivån som jag faktiskt vill. Dessutom har jag känt att PD är den serien som jag har haft minst intresse för de senaste säsongerna och jag vill ha något mer som drar in mig i storyn.

Grey’s Anatomy har gett Meredith Grey corona och tydligen en alvarlig sådan. Vilket gör att jag kanske inte riktigt kan bli orolig eftersom hon inte kan dö. Men har på något sätt älskat alla scener som hon fick med Derek, det var någon stans att ge dom det avslutet som dom aldrig fick när han dog. Då mitt hjärta krossades i tusen bitar och jag känner att detta läkte mig lite även om jag redan insett att jag vill att Mer ska vara lycklig så var detta läkande

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer