Avsnittssammanfattning vecka 4 Del 2

Är faktiskt ganska nöjd med att jag redan har hunnit se 5 avsnitt, för att det känns som att också har hunnit få gjort massa saker trots mitt tv tittande. Så här kommer det jag har hunnit se hittills under helgen J

Snacka om jobbig start på avsnittet av Chicago MEDman förstod ju direkt att något skulle hända i helikoptern och jag är glad över att Natalie överlevde utan några större skador. Jag är också glad över att hon och Will blev vänner igen. Dock tycker jag inte att hon är stöttande nog, hon vill vara det, men saknar ändå en förståelse för honom. Han kommer att göra sig av med pistolen när han är redo för det, men han är det inte än. Jag tror också att han åkte till polisstationen för att lämna in den men kunde inte göra det, jag hoppas bara att han är ärlig om det. Sen har vi Ethan och April, det känns verkligen inte som att det är över där än och jag hoppas inte det heller om jag ska vara helt ärlig.

Man gillar inte när någon i Chicago Firebråkar, dom är ett team och det är det som jag gillar med serien, alla i fire house 51 samarbetar. Där för är jag glad att Mouch och Otis ändå blev vänner igen. Sen har vi Emily som verkar vara seriens stora player just nu, men jag gillar henne och läkaren och framför allt efter att han letade upp henne och sa att han inte tänkte ge upp så lätt.

Nu är både Jay och Adam i knipa i Chicago PD och jag gillar det inte. Eller det verkar ju som att det löste sig för Jay när Hank listade ut att det var en av de andra poliserna som jobbat med denna mördaren som blev frikänd som faktiskt var förövaren och inte Jay. Men man kan inte annat än att vara lite orolig för teamet nu eftersom det faktiskt känns som att dom kan ligga lite illa till. I och för sig så har dom gjort det i dom senaste säsongerna och hittills har allt löst sig så det gör det säkert denna gången med,

New Amsterdam fungerar bra trots att Max är sjuk, dock kommer han fortfarande med sina galna idéer som räddar liv. Vilket man både gillar och mår lite dåligt över. Det som jag faktiskt hade svårt för i detta avsnittet var att Helen anmälde Lauren, trots att hon inte har något att gå på, Lauren hade rätt i behandlingen inte Helen och Helen har letat igenom hennes väska utan att hitta något så jag tycker faktiskt att hon var orättvis när hon gick till Max, kändes snarar som svartsjuk för att hon inte hade gjort rätt diagnos.

Det hände mycket i detta avsnittet av Riverdale. Archie kom tillbaka, han och Veronica gjorde slut, vilket faktiskt inte gör mig så mycket, jag gillar henne och Reggie ihop. Sen har vi hela Grejen med att Hiram blev skjuten som också var lite förvånande och att Hermonie gjorde FB till Sheriff. Så nu kan det hända saker i Riverdale! Dessutom besökte Betty sin pappa efter att hennes mamma stal alla hennes pengar som hon behöver till College och gav bort till sekten. Tror dock inte att vi har hört det sista om det än.

#chicagopd #chicagomed #chicagofire #onechicago #newamsterdam #riverdale #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar