Avsnittssammanfattning vecka 4 Del 1

Man ligger lite efter när det är fredag och man publicerar det första inlägget med veckans avsnitt. Detta är tragiskt nog det enda jag har hunnit se i vecka också. Så jag får helt enkelt ligga på i helgen så att jag är redo att plöja avsnitt redan på måndag igen. Samtidigt kan man ju faktiskt inte planera hela sitt liv efter serierna heller så någonstans kanske det är lite sunt att hamna efter ibland.

Nu är det bara ett avsitt kvar av denna säsongen av Outlander och jag längtar redan efter nästa, det som jag dock kan göra under tiden jag väntar på säsong 5 är att läsa bok 5 för att stilla mitt outlander begär. Något som jag nästan tycker är lite jobbigt är hur mycket jag gillar Brianna och John i serien, så kände jag inte alls när jag lästa boken. Men jag antar att skådespelarnas kemi ibland är större än beräknat. Ändå vill jag ju såklart att Roger ska hitta henne. Jag tyckte också att det var lite kul att se henne konfrontera Bonnet, han visade faktiskt en helt annan sida i detta avsnittet, jag hoppas dock att barnet är Rogers. Dock blev jag lite trött på Roger som hade möjligheten att fly, men valde att riskera sitt liv utan att ens kunna hjälpa den andra personen.

Att hålla Supergirlidentitet har bevisat sig vara svårare än vad någon hade kunnat tro, jag trodde faktiskt inte att dom skulle få reda på det så här snabbt. Dock hittade dom en bra lösning med att John raderade hennes minne. Det stora problemet blev ju bara när det visade sig att han var tvungen att radera minnet på alla som jobbade på the DA och som viste att Kara är Supergirl, så det kommer nog bli lite jobbigt för Kara nu när hennes egna syster inte har någon aning om vem hon är. Det är väl bara John och James nu som faktiskt vet sanningen nu.

För fösta gången var Charmedfaktiskt ganska fängslande. Ja visst är mina förväntningar låga, men jag var ändå förvånansvärt intresserad av detta. Kanske för att jag faktiskt inte litar på att systrarna faktiskt är vettiga, för dom gör många konstiga saker och man är osäker på vart deras lojalitet ligger. Men den stora anledningen var nog att jag faktiskt ville att dom skulle rädda Harry till varje pris. Han är ändå min favorit i serien. Hela demon historien trappades också upp lite och gav mig hopp om en men fängslande story framöver.

I detta avsnittet fick vi reda på att nya Arrow faktiskt är Olivers helt okända syster. En ganska intressant twist för en serie som har kört de flesta tänka bra storys som går att hitta. Dock har jag lite svårt att acceptera allt som händer i framtiden, även om det utspelar sig så pass långt fram att serien har tagit slut innan man kommer dit. Men frågan är vart är Oliver och varför är teamet så splittrat att dom knappt kan prata längre? Många frågor som jag vill ha besvarade helt enkelt.

Ralph och Catlin är helt klart mina favoriter i The Flash just nu. Nästan så att man hade kunnat tänka sig en liten love story mellan dom just nu. Barry och Iris är ganska tråkiga och jag vill faktisk ha lite mer romantik i denna serien. Det som jag dock tycker är lite kul är hur Barry, Iris och Nora verkligen börjar kännas som en familj, konstigt nog, så det kommer bli tomt när hon återvänder till sin egen tid. Dock börjar jag bli lite spänd på det som Sherlock har hittat och varför Nora ljuger för honom.

#outlander #charmed #supergirl #theflash #arrow #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer