Avsnittssammanfattning vecka 3 Del 4

Det är helt galet att jag i söndags var helt up to date i allt och nu känner jag att jag ligger jätte efter igen. Men tack vare att jag låg så bra till i söndags så har jag ändå haft inlägg att publicera, men av denna veckans avsnitt så har jag bara sett två avsnitt. Så vi får se vad som dyker upp här i morgon helt enkelt J

Äntligen är älskade Grey’s Anatomy och som jag älskade avsnittet. Dels har vi hela historian i hissen mellan Meredith och Deluca. Shit vilken kemi det var där, det bara slog blixtar och snacka om dålig timing för hissarna att starta. Jag är helt klart team Deluca även om hon fortfarande vill hålla dörren öppen för bendoktorn. Jag älskade också Alex reaktion på Levi och Nico som båda två trodde att dom skulle få sparken men istället fick order om att använda rum med lås på. Ändå rimligt kan man tycka! Så Greys kom tillbaka med ett grymt avsnitt helt enkelt!

Ibland blirHow to get away with murder ganska komplicerad. Framför allt efter ett ganska långt vinteruppehåll och så ska man komma in i all dramatik direkt och komma ihåg vad som hände när man senast såg ett avsnitt. Vilket inte alltid är så lätt. Jag kan inte heller avgöra om jag gillar Gabriel eller ej, han har ju någon bakomliggande agenda som gör mig lite orolig. Jag är också lite orolig över hur Bonnie mår, det går ju inte att komma ifrån att mannen som hon älskar dog och det är till viss del hennes fel.

Det går inte att säga att saker och ting går bra för dom i Gothamjust nu, men ändå så lyckas Jim på något konstigt sätt att vända saker och ting till sin fördel. Jag tycker faktiskt att avsnitten som jag sett från denna säsongen hittills faktiskt är väldigt bra och intressanta. Det som jag inte gillade med detta avsnittet var Selenas nya personlighet, först gillade jag tanken på att hon förvandlades till Catwoman, men jag börjar faktiskt ändra mig på den punkten just nu…

Detta avsittet av Dynastybjöd mig på en chock eller två, framför allt när Sam fick skiljsmässopapper av Steven, nu verkar det, tack och lov som att Steven ångrade sig i slutet av avsnittet, men vad han håller på med just nu är dock en helt annan femma. Det visade sig också som att Crytal var gravid och Alexis min där var ju helt priceless. Men den glädjen blev dock inte jätte långvarig eftersom det visade sig att Crystal inte alls är helt säker på vem som faktiskt är pappa till barnet och det var en twist som jag inte var helt beredd på även om allt kan hända i denna serien.

Vikings rullar på och det känns inte helt orimligt att det snart vankas krig igen. Både i england där dankarna har kommit, där tror jag dock att Ubbe kommer att kunna få dom att följa honom på ett fredligt sätt. Vi har också Hvitsek i norge som har fått med sig kungen där att gå emot hans bror, viket jag tycker var en ganska rolig twist eftersom att Ivar brukar få som han vill. Sen har vi också hela grejen med Ivar och bebisen, jag tyckte att det var så jobbigt när han lämnade bebisen i skogen och det påminde mycket om scenen där Ragnar skulle lämna honom, men sen sket i det, så jag väntade hela tiden på att Ivar skulle vända och hämta barnet igen.

#greysanatomy #htgawm #vikings #dynasty #gotham #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer