Avsnittssammanfattning vecka 3

Här kommer mina tankar på förra veckans serier. Chicago PD har jag haft lite tekniska problem med och har inte kunnat se det än, så mina tankar om det avsnittet kommer vid ett senare tillfälle.

Som jag nämnde igår så har jag funderat lite på hur jag kan förnya bloggen. Så tänkte att jag summerar några avsnitt i samma inlägg istället för att alla ska få var sitt inlägg och se hur det fungerar, ni får gärna komma med Feedback om hur ni vill ha det! Hur många avsnitt det blir i varje inlägg får vi se, vill inte heller vänta för länge med att publicera mina tankar heller. Så har jag funderat på att ha lite mer serienyheter överlag i bloggen istället, så jag ska inte dra ner på antalet inlägg, utan snarare försöka ha större variation på inläggen som jag skriver.

Så från och med nu innehåller inlägget spoilers från det senaste Vikings, Chicago MED och The Vampire Diares.

Vikings 4x18. Revenge

Hahaha!!! Ibland så är denna serien så jäkla sjuk, ofta att en nygift person vill dela sin brud med sin bror!

Sen måste jag säga att det gick väldigt fort för dem att komma hela vägen till England och påbörja sin hämnd i ett och samma avsnitt. Men samtidigt är det något som jag gillar med serien, att saker går fort och på så sätt få storyn att utvecklas och gå framåt.

Jag måste dock tillägga att jag börjar bli lite fundersam över Björn som länge har varit min favorit. Men nu när han håller på med sin mammas tjej så vet jag inte riktigt vad jag ska tycka, dessutom så vet hans mamma om det. Hur sjukt är inte det?!

Chicago MED 2x11. Graveyard shift

Det går ju lite rykten om att en på sjukhuset kommer att då i denna säsongen och jag kan inte hjälpa att jag sitter där och försöker lista ut vem det är!

Det jag verkligen inte hoppas på är Doktor Charles, han är min solklara favorit och så jäkla rolig. En superduktig psykolog som verkligen ser sina medarbetare och hur dem mår. Dessutom tycker jag att det är lite intressant att följa hur det går med han och hans dotter!

Sen hela grejen med att operera på en panda engagerade mig inte så mycket, samtidigt som det var en lite annorlunda twist.

The Vampire Diares 8x11. The Simple Intimacy of the near Touch

Jag är så kär i Enzo och Bonnie just nu! Helt klart mitt favoritpar i serien sen typ Klaus och Caroline och det var några år sedan! Därför gillar jag tanken på att Bonnie och Enzo ska kunna leva sina liv tillsammans. Så jag bryr mig inte om han gör Bonnie till vampyr eller om han kan ta the cure och bli mänsklig. Det senare alternativet låter mer troligt eftersom jag är ganska säker på att Damon kommer att få sin Elena i slutet. Jag är dock väldigt skeptisk till Stefan och Caroline (suprice, suprice) Tycker inte att dem två funkar så bra och blir tråkiga tillsammans plus att Stefan som en Ripper är helt jäkla AMAZING!!!

#tvd #thevampirediares #onechicago #chicagomed #vikings #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer