Avsnittssammanfattning v 45 del 2

I slutet av förra veckan åkte jag på en sista sekunden jobb resa till Stockholm och efter det har hela min helg varit fullbokad så mitt serietittande i helgen har tyvärr varit näst intill obefintligt. Så jag ligger tyvärr väldigt efter i mina serier igen. Men här har vi alla fall lite smått och gott från förra veckan. Jag insåg också nu när jag startade min dator att gårdagens inlägg aldrig kom upp...

Jag är fortfarande inte övertygad om att nya Charmedär något att ha, och jag gick in på imdb och kollade upp serien och jag har få gånger sett en serie med så dåligt betyg så jag verkar inte vara ensam i att vara väldigt skeptisk helt enkelt. Dock kan jag tänka mig att många av bottenbetygen kommer från folk som älskade den gamla serien och inte insett att detta var något helt nytt. Dock har varken storyn eller karaktärerna fångat mig än, vilket snart borde hända för att serien ska ha en chans att överleva… dock gick jag precis in och kollade på hur seriens ratings ser ut och dom är betydligt bättre för Charmed än för många andra serier som jag tycker är mycket bättre!

Det är inte lätt i Vår tid är nu. Peter är otrogen mot sin fru och även om jag inte gillar henne och hur hon är mot övriga familjen och hur hon får Peter att agera, så gillar jag honom mer med Suzanne.

Den har vi Gustav, även om man blev irriterad på honom när han började dricka så kan man inte hjälpa att tycka synd om honom också! Det var ganska uppenbart i hela avsnittet att han fått upp ögonen för Angelo och det som nykter så där kan han inte skylla på alkoholen egentligen. Samtidigt så ser man också hur mycket han älskar sin fru, som samtidigt är något typ av helgon som faktiskt stannar kvar hos honom och vill hjälpa honom.

Dock var nog det bästa i avsnittet att Calles italienska tema blev en succé!

Shit vilket avsnitt detta var Chicago MED levererade verkligen spänning på topp! Jag hatar när personalens liv och säkerhet sätts på spel, men det känns dom att Dr Troy ändå kommer att klara sig vilket känns skönt. Dock känns Wills hälsa mer svårkontrollerad, men att FBI inte har större förståelse för att en person med en misstänkt stroke måste läggas in känns helt sjukt. Så jag tycker att det ställdes orimliga krav på honom. Att sönerna var på honom att få ut sin pappa var mer försåtligt. Men jag hoppas att han berättar sanningen för Natalie nu, känns som att han behöver få prata av sig.

Stella agerade perfekt flickvän I detta avsnittet av Chicago Fire. Det var också det som Severide behövde, dock tycker jag att han överdrev en aning i vissa lägen. Jag förstår att han är förtvivlad, men han blev besatt av att göra allt rätt, vilket är typ omöjligt, så jag tror att det är hans dåliga samvete som bråkade med honom. Dock tur att dom hittade medaljen till slut och begravningen blev ju också väldigt fin.

Chicago PD avsnitt var också väldigt engagerande. Men det blir ju så när det blir så intensivt och dom ska försöka hitta en terrorist och inte har mycket tid på sig att lösa fallet. Jag gillar också Jay och Haleys partnerskap och hur dom två stöttar varandra. Jag tycker att Jay har bevisat i några avsnitt att han kan bli väldigt enkelspårig när saker blir personliga så det känns bra att han har någon som tar hand om honom, för annars är jag rädd att han kommer att få problem.

#charmed #vårtidärnu #chicagopd #chicagofire #chicagomed #onechicago #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 140 visningar

Gillar

Kommentarer