Avsnittssammanfattning v 43 del 2

I lördags han jag faktiskt inte skriva något inlägg. Jag låg två avsnitt efter i idol och ville också fått se klart så mycket bättres första avsnitt som jag missade förra helgen. Vilket gjorde att jag helt enkelt inte han se tillräckligt mycket avsnitt innan jag skulle på middag, trotts att jag spenderade stora delar av dagen i soffan. Men här kommer i alla fall ett inlägg om förra veckans serier!

Jag gillar Nora mer och mer och även om hon gör att framtiden ändras i The flashgenom att vara där så vill jag inte att hon ska försvinna eller vara ledsen även om det faktiskt är hennes fel att hennes morfar nästan blev mördad. Min teori om att det var Barry som var den nya skurken var också fel, dock undrar jag varför han aggerar som han gör, han verkakar ju vara en omtänksam pappa, så vad är det som har gått fel och gjort honom till den han är…

Nu har den nya säsongen av Legends of Tomoorrow börjat och jag tycker att det första avsnittet var ovanligt bra för att vara denna serien. Det känns lite som att karaktärerna har hittat hem och man faktiskt vet vad man kan förvänta sig av serien, jag gillar också samarbetet med time bureau och Contantine. Så jag tror att denna säsongen kan bli riktigt bra.

Detta avsnittet av How to get away with Murdertycker jag var riktigt bra! Jag tycker att det var bra att Bonnie berättade sanningen för sin pojkvän och det går inte att komma ifrån att det är spännande att se vad som hände med Nate också både ur nutid och framtid. Något som jag också tyckte var väldigt underhållande var att Laurel insåg att Frank luskar i vem Gabriel egentligen är och spelar ett spel som gjorde Frank minst sagt avundsjuk. Vi kan också räkna in Asher som en person som är säker vilket känns bra!

En av mina favorit storys i Grey’s Anatomyjust nu är Merediths kärleksliv, framför allt att se henne med Deluca, men det var något som vi till min stora besvikelse inte fick se något av i detta avsnittet. Dock var det ett bra avsnitt ändå, Owen och Amelia satt utanför skolan och vakade över sitt fosterbarn och känns väldigt stabila. Sedan satt Teddy i Merediths kök och diskuterade sina känslor för Owen så detta kan bli dramtiskt, men jag hoppas att dom kommer att lösa detta!

Vår tid är nu bjöd på ett hjärtskärande avsnitt Nina och Calle förlorade sin bebis och dom säger att Nina inte kan få mer barn. Gustav är ett as men samtidigt så behöver han hjälp, tur att han har en mamma som faktiskt löser sånt. Men det som kanske gjorde ondast av allt är hur Peter lurar sina syskon, han har alltid varit den snälla, men man kan inte säga det samma om hans fru och nu är dom onda kompanjoner istället och det gilla jag verkligen inte. Avsnittets stora plus var att Angelo fick ett riktigt jobb i restaurangen!

#legendsoftomorrow #theflash #vårtidärnu #htgawm #greysanatomy #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer