Avsnittssammanfattning v 41 del 3 & v 42 del 1

Har varit i Danmark hela helgen och har därför inte hunnit se något på tv på hela helgen och har knappt sett något av förra veckans avsnitt. Men det är bara att hugga i och börja beta av avsnitt efter avsnitt nu i stället. I detta avsnittet kommer också mina tankar om både avsnitt 1 och 2 av Dynasty eftersom det var så lätt och smidigt att hitta avsnitten på Netflix.

How to get away with murder har verkligen en förmåga att bygga upp spänningen med tanke på att man i varje avsitt får en liten inblick i framtiden och vad som kommer hända. Nu får jag väl erkänna att jag är väldigt orolig över om det är Oliver blod som Bonnie hade på benet. Dessutom undrar jag varför Conner såg ut som han hade varit i slagsmål på sitt bröllop. Majoritet av avsnittet är i nutid och det är också spännande men det är inte riktigt det som stannar kvar är avsnittet är slut. Men att är nog i detta avsnittet för att det inte hände så mycket, i alla fall inte så mycket som gick emot Annalise och det är det viktigaste. Det som sitter kvar är grejen med Bonnie och bebisen och om det var hennes syster som kidnappade hennes barn från sjukhuset?

Äntligen är Dynasty tillbaka och som jag har längtat! Förra säsongen slutade minst sagt spännande och denna började bättre än vad jag hade förväntat mig. För även om jag är ledsen över att Crystal dog så är jag väldigt tacksam över att det faktiskt bara var hon som inte klarade sig. Det hände minst sagt mycket i detta avsnittet men det som gjorde mig genuint glad var hur bra Sam tog nyheten om att Steven har gjort en kvinna gravid, tror dock att vi har en hel del mer drama där att vänta oss. Fallon har gjort sitt val och jag är väl inte helt nöjd med det valet. Dock har jag hopp om att hon kommer välja Liam i slutändan. Egentligen så gillar jag Culhane men jag tycker att hon och Liam har en mycket bättre Kemi. Att pappa Carrington inte riktigt är på bann än är helt försåtligt, men jag kan väl inte säga att jag tycker att han gör bra val just nu.

Krisen hos familjen Löwander är påtaglig hela tiden, men jag skulle nog vilja säga att i detta avsnittet så hade alla Vår tid är nu lite problem.Jag kan väl inte säga att jag tycker så synd om Gustav, han har satt sig en trasslig situation för att han vägrar lyssna på andra och går endast efter sin magkänsla som uppenbarligen inte är så bra. Peters fru är skarp men girig och för att vara så smart som han är så är han också påtagligt blind när det kommer till henne och hennes motiv. Dessutom så har han sina diskare som uppenbart inte har det bra och även om han försöker så är ju hans samarbetspartner en person som inte är villig att spela enligt reglerna eller bryr sig om folk. Får helt enkelt hoppas att saker och ting blir bättre i nästa avsnitt.

Riverdale är inte en lycklig plats, allt som kan gå fel gör det och nästan alla som man stöter på är korrupta, så nu är frågan hur Archie ska ta sig ut ur fängelset trotts att fängelsedirektören vill att han ska bli den nya slaven där inne. Veronica är dock väldigt kreativ när det kommer till att hitta sätt att träffa honom vilket känns bra!

Sen har vi hela monstersekt grejen i skogen som också är sjukt udda som även föräldrarna verkar veta något om, vilket gjorde det hela lite mer spännande också. Så nya säsongen har potential så länge Archie kommer ut snart.

Dynasty levererade också ett riktigt bra andra avsnitt som bygger vidare på Fallons lilla triangeldrama som jag faktiskt gillar väldigt mycket. I och med att Liams farbror lite oturligt gick bort i händerna på eskorten som Fallon beställt åt honom så finns det tre vägar som detta kn gå. Antingen så blir det inte någon försäljning alls, dom måste hitta en ny köpare, eller så blir Fallon och Liams lögn ännu mer komplicerad, vilket är det som jag hoppas på och jag tror att Liam inte riktigt är redo att släppa greppet om Fallon än.

Förhoppningsvis blir Steven lite mer skeptisk till sin mammas olika galna idéer efter hela grejen med att hon fick med Sam att göra inbrott hos sin babymama. Samtidigt är hon en väldigt underhållande karaktär.

Avsnittet slutade också spännande med att Kirby blev anhållen för attacken mot Fallon och att en ny Crystal vandrade in Blakes liv, vilket jag tror kan bli en intressant story.

#dynasty #riverdale #vårtidärnu #htgawm #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer