Avsnittssammanfattning

Här kommer inlägget med helgens och början av veckans serier. Det kan vara för att jag nu väljer att skriva om 4 avsnitt i ett inlägg , men det är lite kämpigt ibland att få ihop 3 inlägg om dagen och just nu har jag ovanligt mycket tid att kolla på saker. Plus att mitt schema på jobbet är väldigt flexibelt och ibland hinner jag inte fixa mina blogg inlägg för jag blir inrignd med så kort varsel. Så jag funderar på att ta en en timma och bara skriva massa inlägg ”reserv” inlägg. Problemet är bara att komma på vad man ska skriva om då!

Jane the Virgin 4x5. Chapter Sixty-Nine

Janes bästa kompis Lena är på besök och hon fick den omöjliga uppgiften som hon också tog lite för seriöst, nämligen att avgöra om han var rätt för henne. Det som jag verkligen gillade med avsnittet var att Jane och Rafael hittade tillbaka tillvarandra, jag hatar när dem är ovänner, för dem är i vanliga fall ett så himla bra team. Dock gick det inte riktigt som planerat när han skulle få tillbaka sitt hotell och det är nu Petras kära tvilling syster som har kontroll över hotellet.

Sen har vi också hela storyn med Adam och det faktum att han är bisexuell som Jane uppenbart hade väldigt svårt att acceptera, men det verkade som att dem hittade en lösning mot slutet.

Once upon a time 7x6. Wake up Call

Regina har nu äntligen fått tillbaka alla sina minnen och vet att Henry är hennes son. Problemet är bara att det är något speciellt med denna förbannelsen och bryts den kommer något illa att hända till någon som hon älskar. Det verkar också vara true loves kiss mellan Henry och Cinderella som kommer att bryta förbannelsen och nu måste Regina på något sätt stoppa det. Jag hoppas dock att Rumpel insåg att Regnina börjar minnas nu så att dem två kan tema ihop sig, det känns som det bästa alternativet för dem att hitta en lösning utan att någon skadar sig, det finns alltid en väg….

Outlander 3x9. The Doldrums

Just nu går det fort, detta avsnittet utspelade sig på skeppet mot Jamaica och allt gick relativt bra fram till dess att Claire blev ”kidnappad” av en annan båt i behov av läkarhjälp. Men det verkar som att båda båtarna ska till samma ställe så det kommer säkert att lösa sig.

Till Jamies stora förtret så har också Fergus gift sig med hans ”dotter” och det gick inte riktigt hem så som de hade hoppats och Jamie gör allt för att splittra de två åt. Det som jag nu är lite orolig över är att focuset som tidigare har varit på att hitta unge Ian nu kan bli lite splittrat.

Supergirl 3x6. Midvale

Alex hjärta är krossat och därför valde Kara att ta med henne hem till mamma. Jag gillade att avsnittet hade massa tillbaka blickar på hur det var för dem två att växa upp tillsammans och se hur dem faktiskt fick den extremt tajta relationen som de har idag. Men man fick faktiskt se att det inte alltid varit så och att dem två en gång i tiden var riktiga ovänner. Men att lösa mord tillsammans och det faktum att Kara räddade Alex liv några gånger ändrade på det.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer