Avsnittssammanfattning

Jag försöker att ha 4 avsnitt i varje inlägg som jag skriver, detta har lätt till att det blivit vissa förseningar eftersom jag inte har så många serier på mitt veckoschema längre. Det är också därför jag har två avsnitt av The Fosters med i detta inlägget. Dock har jag tagit en liten paus i mitt filmtittande och har börjat maraton se Elementary vilket är en väldigt underhållande serie! Denna veckan är dock Teen Wolf tillbaka igen vilket ger mig lite mer serier att se på i alla fall. Så mot slutet av veckan borde nästa avsnittsinlägg komma!

Teen Wolf 6x15. Pressure Test

Kriget är nu nära eller man kan nog säga att kriget nu är här och även om det såg lite mörkt ut för Scott och gänget ett tag när dom var inlåsta på polisstationen och omringade så känns det nu ändå helt okej. Dom har FBI eller i alla fall Scotts pappa på sin sida och alla tror att hon har lämnat stan. Vilket ändå ger dom ett övertag om så bara ett litet. Nu ska det dock bli spännande att se hur dom ska gå vidare och hur dom ska vinna och överleva.

The Fosters 5x7. Chasing Waterfalls

Jag tycker så synd om Lena och att hennes pappa har blivit dålig. Dock tycker jag att hennes mamma hanterade det dåligt. Varför inte bara vara ärlig och säga att dom har det svårt med pengar så ljuger hon och vill ha ränta för att överleva.

Sen har vi Mariana som jag ändå tycker gjorde något snällt men som genomskådades av en argsint och avundsjuk flickvän som inte alls var imponerad över det hon gjort. Jude har också fått ett jobb erbjudande, frågan är bara hur han ska hantera situationen med tanke på att hans bästa vän blev lämnad utanför.

Suits 7x7. Full Disclosure

Jag gillar inte när Mike och Harvey är på olika sidor. Framför allt inte när jag förstår Harvey men faktiskt hejar på Mike. För hur kan man inte göra det när det han gör är moraliskt rätt. Det är dock det Harvey gör också, fast ur ett annat perspektiv, nämligen att hjälpa en vän. Så nu är bara frågan hur Mike ska lösa detta utan att sätta Harveys vän i skiten.

Det var också kul att få se några flashbacks, framför allt från när Louis träffade sin psykolog, jag älskade scnen när han föreslog att dom skulle träffas varje dag framöver så Louis!

The Fosters 5x8. Engaged

Jesus är faktiskt lite för mycket. Jag tycker synd om både Gabe och Emma som nu har fallit offer för hans senaste drag. Han överdrev verkligen hela grejen med Anna som dessutom verkligen har blivit så mycket bättre tillsammans med Mike. Sen att han gjorde slut med Emma bara för att hon inte vill gifta sig än är överdrivet. Sen är han sjuk och det måste man acceptera.

Sen har vi Brandons scen när han skulle göra sitt promposal som bara var så awkward som något kan bli men samtidigt roligt!

#teenwolf #suits #thefosters #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer