Avsnittssammanfattning

Just nu är jag ganska bra på att se på mina serier och är just nu ikapp i både Nashville, shadowhunters och Victoria. Jag kan också lugnt konstatera att jag verkligen ser fram emot att se nästa säsong av Victoria. Det är en riktig höjdarserie!

Nashville 5x19. You can’t lose me

Självklart skulle Scarlett förlora barnet, jag listade ut det redan i förra avsnittet, jag tyckte i och för sig att det såg ut som att hon slog i magen när hon blev puttad mot bilen samtidigt säger doktorn att det inte var det som gjorde det.

Gunnar har nu i alla fall åkt iväg och det kan nog vara skönt för honom, han sörjer också även om hela deras förhållande har varit väldigt märkligt den senaste tiden.

Sen har vi Maddie och Juliette, självklart skulle hon få reda på att det var en låt som var tänkt till henne. Nu är väl bara frågan vilken konsekvens som detta kommer att ge Juliette, jag önskar hennes faktiskt bara all lycka efter allt som hon har gått igenom.

Deacons kompis verkar nesta sig in mer och mer i familjen så jag tror att det bara är en tidsfråga innan dom blir mer än vänner.

Nashville 5x20. Speed Trap Town

Maddie och Juliette är inte vänner än men jag hoppas att det kommer lösa sig, är dock rädd att detta kommer att bli ett långdraget problem som kommer utspela sig i media och sociala medier men jag hoppas att jag har fel!

Scarlett och Gunnar är på rätt väg att vara ifrån varandra var nog en bra sak för dom två i alla fall med tanke på att dom håller på att ringa varandra hela tiden.

Shadowhunters 2x18. Awake, Arise, or be Forever Fallen

Max överlevde vilket är en enorm lättnad, jag för väl ta och erkänna att jag inte trodde att han skulle göra det. Alec fick Magnus att komma tillbaka om så bara för en liten stund. Men där är jag orolig att han kommer gå över och slås för älvorna.

Inte nog med att Max överlevde de listade också ut att Sebastian och Jonathan var samma person. Dock kan jag inte låta bli att tycka att Claire i serien inte alls är så bad as och cool som hon egentligen ska vara, hon är väldigt långt ifrån den Clarie som jag älskade i böckerna. Men sen har dom lyckats få typ världens vackraste man att spela Alec så allt är förlåtet!

Victoria 1x8. Young England

Jag gillar att Victoria är modig och inte låter sig skrämmas. Samtidigt som det känns ganska troligt att det är hennes farbror som ligger bakom mordförsöken. Han är ändå ganska tydlig med att han vill ta över och bli kung.

Sen tycker jag dock att hon kan ta det lite för långt och framför allt när hon är gravid så kanske man inte ska ge sig ut när man fått tydliga varningar.

Nu är i alla fall deras första barn fött så, det finns en arvinge till tronen vilket försvårar det hela för hennes farbror som nu heöver ha död på två personer för att bli kung.

#victoria #nashville #shadowhunters #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer