Avsnittsammanfattning Vecka 9 del 3 & Vecka 10 del 1

Denna veckan har jag haft kaos mycket att göra och har knappt varit hemma så har inte hunnit se på så mycket serier under veckan. Som tur är har jag en helg utan några planer där jag bara ska vila mig och då lär jag hinna se lite i alla fall. Sen ska jag bara orka skriva inläggen också och det är en annan femma, men ska verkligen försöka göra det. Framför allt med tanke på att jag jobbar dom kommande helgerna också så ska jag försöka skriva så många inlägg som möjligt under helgen.

Lite udda avsnitt av Legacies men jag gillar att Hope och Lizzie kom närmare varandra, jag har haft en magkänsla sedan början att Lizzie inte är så hemsk som hon verkar och nu visade det sig att det var Josie som hade ljugit och skapade denna klyftan mellan dom. Att dom dessutom var ute på en roadtrip och kämpade mot en mumie var också ganska intressant eftersom det verkar som att dom träffade på denna säsongens badguy där och jag är väldigt intresserad av att se mer av dom!

Nu har Grey’s Anatomy slagit rekord som densjukhuserie som har sänt mest avsnitt genomtiderna och mer avsnitt lär det bli, eller det hoppas jag i alla fall. Jag gillar att Meredith och Deluca är mer öppna med sitt förhållande och även om ingen hoppade högt över det så tycker jag ändå att det togs emot bra. Men det bästa i avsnittet var nog att Owen och Amalia fick tillbaka Owen och att Bettys föräldrar valde att fokusera på henne och få henne att bli frisk.

Supergirl börjar faktiskt att tappa mitt intresse, visst finns det ljusglimtar och karaktärer som jag verkligen gillar och min nya grej är Alex och Lena som samarbetar. Men jag är lite trött på alla motgångar och skit som händer hela tiden och att nu presidenten typ har bytt sida. För jag tycker faktiskt att allt hat som man nu får se är lite jobbigt. Dock verkade det som att Alex hat mot supergirl börjar släppa lite och det gillar jag också.

Charmed har faktiskt vuxit mycket hos mig. Kanske inte så mycket som jag hade hoppats och det händer alldeles för sent. Men nu när man inser att Macy har demonblod i sig så tycker jag att det är vänt och blivit mer spännande. Jag tycker också att Maggie och Parker är ganska mysig. Dock har jag så svårt för Mel, hon är så svart och vit och negativ. Sen kanske Harrys scen när han blev påverkad av Pixiedust något av det roligaste jag sett i denna serien.

En av mina nya favorit serier är Roswell New Mexico som verkligen har en story som fängslar mig och som jag vill se mer av. Att se hur Max slits mellan sin syster och tjejen han älskar. Dock tycker jag att han gjorde det bra tillslut dock gillar jag inte att Isobel är inlåst det känns ju inte som att det är lösningen på hennes problem. Utan dom måste hitta vad felet är med henne. Jag är också glad över att Isobels man inte ger upp på henne!

#greysanatomy #legacies #roswell #charmed #supergirl #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 125 visningar

Gillar