Avsnittsammanfattning Vecka 9 Del 2

Har varit helt inne i alla mina Netflix maraton det senaste och har varit lite dålig på att se förra veckans avsnitt. Men igår fick jag ett litet ryck och tog tag i det och när man väl gör det gör det så tar det inte så lång tid.

Detta var ett lite annorlunda avsnitt av New Amsterdam där Max chef sa åt honom att go banas med sina galna idéer och jag höll med henne, han var inte alls så galen som han brukar. Dock så tycker jag att det tog sig lite mot slutet. Han verkar också börja deja den andra mamman och det tycker jag känns bra och rimligt, han måste ju gå vidare någon gång. Sen har vi Helen som verkar ha hittat något skumt på hennes kollega och chef och det är en story som jag ser fram emot att följa.

Jag tycker att det är väldigt svårt att tänka mig ett Riverdale utan Jughead. Det känns faktiskt väldigt konstigt. Att Betty är oskyldig har jag ju aldrig egentligen tvekat på men jag är väldigt spänd på att se hur alla Stonewall elever egentligen har lyckats med att sätta dit henne så bra som dom faktiskt gjort. Sen undrar jag också hur väl gömd hans kropp egentligen var och varför dom inte ville att den skulle hittas…

Jag har lite svårt att vänja mig vid att det finns karaktärer i DC’s Legends of Tomorrow som vi faktiskt förväntar känna men som man faktiskt inte har någon relation till alls. Den nya Zari tyckte jag är väldigt underhållande så jag har inte något emot henne, eller jag har inte något emot någon alls om jag ska vara ärlig, det är nog bara det att jag hade velat veta vad som hänt efter Heyworld överlag. Jag vill veta mer om Zaris bror, om han och Charlie och massa annat. Sen hade jag inte blivit ledsen om det blev någon typ av minnessak som gör att Zari kommer ihåg lite saker i alla fall.

Detta var faktiskt ett ganska tråkigt avsnitt av The Flash, jag har faktiskt börjat tröttna på den där jättegorillan. Tycker faktiskt inte att det är så roligt längre, nya Iris är också något som jag verkligen inte orkar med längre. Samtidigt som jag minst sagt är fundersam över vad som händer inne i den där spegeln. Det är så mycket som är konstigt just nu helt enkelt, det som hade kunnat göra saker och ting bättre är mer Ralph eftersom han alltid bjuder på skratt. Sen har jag inte något emot dom nya teammedlemmarna heller, behöver nog bara lära känna dom lite.

Denna säsongen av Grey’s Anatomy startade starkt men allt bra som byggdes upp har nu bara total kollapsat. Underbara Deluca är inte riktigt lika underbar längre och även om han gör mycket gott just nu så har han en taskig attityd och riskerar sin egen hälsa gång på gång. Teddy och Owen var stabila hade det bra tills Teddy helt plötsligt får för sig att vara otrogen för att hon har listat ut att Owen eventuellt ka vara pappa till Amelias barn. Sen har vi också Amelia och Link som är så himla fina ihop som inte heller var jätte upplyftande i detta avsnittet. Vi har också Jo och Alex som varit ett av serien stabilaste par som nu är över... det Det som jag gillade bäst var den ”nya” läkaren som egentligen var en patient. Hoppas få se mycket mer av henne! Sen hade vi också Miranda som valde att ta hand om den ensamma killen utan familj, jag tror att det är en story som jag verkligen kommer att gilla!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer