Avsnittsammanfattning vecka 8 Del 3 & Vecka 9 del 1

Jag har haft lite för mycket denna veckan och har därför varit väldigt dålig på att se mina avsnitt så det har jag fått fokusera på idag. Så vissa avsnitt i detta inlägget är försenade en vecka och andra bara några dagar. Men på grund av en envis förkylning så kommer jag nog att se en hel del avsnitt och serier denna helgen.

Även om Barbara fortfarande är en stor badass karaktär I Gotham så har det faktum att hon är gravid verkligen förändrat henne och det är faktiskt en intressant twist. Nu samarbetar hon med pingvin och Selina för att komma ur Gotham och just nu känns det som att komma ur Gotham är ända lösningen för staden är ju helt åt skogen! Sen har vi Jeremiah som verkligen inte kan dö och Bruce kommentar om att han inte längre är ett hot känns inte direkt genomtänkt.

Shonda Rimes är verkligen en favorit hos mig, för shit vilka bra serier hon har skapat genom åren som också håller hög kvalitet under en längre period, How To get away with murder ju bara den senaste jag fastnat för och den har några år på nacken och är fortfarande så bra. Detta avsnittet när dom insåg hur mycket FBI faktiskt vet om och att dom har insett att det är något konstigt med både Sam och Rebeckas bortgång. Jag vill ju såklart att dom ska klara sig undan det här, men man blir ju lite osäker för dom är ju knappast oskyldiga vid det här laget.

Shadowhunters är nu tillbaka med sina sista avsnitt, vilket jag tycker känns skönt, serien är inte en favorit hos mig, men jag vill ändå att den ska få ett bra slut. Sen hade jag gärna tagit en spinnoff med Alex och Magnus, men det lär nog inte hända. Alla tror i alla fall att Clary är död och Simon hatar sig själv. Jag hade istället uppskattat om dom försökte hitta Clary och förstå att hennes galna bror har henne. Nu verkar det som att tanken slog dom mot slutet av avsnittet att lägenheten hade flyttat på sig och om dom drar den slutsatsen efter ett avsnitt så ska jag nog inte klaga i alla fall. Jag hoppas bara på ett bra avslut just nu och att Magnus får tillbaka sina krafter ASAP

Shit vilket bra avsnitt av Roswell New Mexico, jag älskar verkligen alla tillbaka blickar. Detta gjorde verkligen att man börjar förstå serien och karaktärerna mer. Jag förstår att Liz är arg på Max, men jag hoppas verkligen att hennes ilska hinner lägga sig innan hon råkar avslöja för alla vad dom är. Sen har vi Michael, som han växte i mina ögon i detta avsnittet som jag gillar honom nu och framför allt han och Alex, vilken historia dom två har också. Det ska också bli spännande att se vad Isobel vill göra nu är hon vet allt! Jag vill ha nästa avsnitt nu!!

Detta var inte mitt favoritavsnitt av Riverdale men det kändes också lite som ett utfyllnadsavsnitt innan något nytt drar igång. Jag vill nämligen se mer av Bettys kamp mot the farm nu och hur hon ska försöka få tillbaka sin mamma. Sen har vi Archie ochhans fightande, jag är inte ett fan av det, men jag gillar att Mr Keller hjälpte honom och jag gillar verkligen han och Josie tillsammans. Jughead behöver dock förstå vad hans mamma håller på med annars kommer både han och Veronica bara få mer och mer problem.

#gotham #htgawm #shadowhunters #roswell #riverdale #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar