Avsnittsammanfattning Vecka 8 del 2 & Vecka 9

Så är det fredag och nu lyckas jag få till det sista inlägget för vecka 8 och början på vecka 9. En av anledningarna till det är att mitt renoveringsobjekt till lägenhet inte riktigt har den internetkapacitet som krävs för att hålla igång med Apple tv hela tiden. Så det jag får göra är att ladda ner avsnitt på paddan från netflix när det fungerar bra och det är också därför som jag istället har lyckats plöja väldigt mycket serier från just Netflix.

Nico chockade mig lite i detta Grey’s Anatomy avsnittet. Han som var så tydlig mot Levi att han var tvungen och vara öppen och ärlig så visade det sig att hans föräldrar faktiskt inte visste om att han är gay. Så frågan är hur Levi kommer att ta det framåt, det säger också en hel del om Nico och hans agerande med lägenhet och liknade. Sen har vi Amalia, som ägde i detta avsnittet, vill påpeka att jag har full förståelse för Link och att han vill veta. Men att hon också sa ifrån att hon vill veta om han vill vara med henne inte bara för barnet är också en väldigt viktig aspekt i det hela och något i mig gillade när hon sa att hon skulle uppfostra barnet med sina systar. Även om jag egentligen hejar på Link. Sen har vi också hela grejen med Deluca som gör mig lite orolig.

Det hände faktiskt en hel del i detta avsnittet av Charmed, men jag vet faktiskt inte riktigt själv vart jag ska börja… Harry undersöker sin mörka sida mer och mer vilket jag tycker är ganska intressant. Sen har vi styrarna som blev inlåsta i comand centret efter att försökt få tag på black amber. Det som var intressant var att dom fick reda på att dom inte var dom första charmed ones, vilket vi så klart redan hade koll på. Men det som var lite jobbigt var ju att dom pratade om att en syster hela tiden dog. Det som jag också gillade var att Macy också insåg att det är Harry som hon gillar och inte dark Harry…

Jag älskar denna säsongen av DC’s Legends of Tomorrow. Jag undrar vad Sarah egentligen hittade på även om Ava faktiskt är ganska underhållande som en del av gänget. Men jag måste säga att denna säsongens Zari är helt underbar! Men vill ju samtidigt att hon ska få tillbaka lite minnen om vem hon var innan. Jag antar att Constantins story är den som är lite överhängande för säsongen och där är jag inte helt med på vad som händer. Men det har ju något med tjejen i helvetet som kanske inte borde vara där… jag tror att jag behöver något avsnitt mer för att hänga med där.

Åh jag är så glad Outlander är tillbaka! Jag förstår Roger och Claire som vill att Brianna ska tillbaka till sin egna tid. Men samtidigt är det en del av mig som verkligen inte vill att det ska hända heller. Jag vill ju att Jamie och Brianna ska ha mer tid att lära känna varandra och jag vill ha dom i samma storyline. Jamies så kallade sammabete med britten är ju också lite skrämmande, men är det någon som kan spela för båda lagen så är det han! Jag gillar och att Clarie börjar lära upp Marsali att vara en läkare tror att dom kan bli ett bra team. Sen har vi också Bonnet som tydligen tar sin nya papparoll seriöst. I alla fall för att vara honom. Vet inte riktigt hur jag tycker om och att han är tillbaka. Jag gillar ju inte Bonnett, men hans karaktär har en viss charm.

Detta avsnittet av Supergirl kände jag nästan var nödvändigt. Jag tror att Kara har tänkt väldigt mycket på när hon skulle berätta sanningen för Lena för att bevara deras vänskap, men sanningen är den att det inte finns ett bra alternativ. Det känns som att Kara behövde få den bekräftelsen för att förlåta sig själv och gå vidare i sitt liv. För att sedan kunna ställa Lena mot väggen och säga att hon gärna vill vara vänner, men inte om hon jobbar med Lex… älskade också att Mon-El var tillbaka lite i detta avsnittet.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer