Avsnittsammanfattning Vecka 8

Är faktiskt sjukt nöjd över att ligga så här bra till med veckans avsnitt. Sen kan det ha att göra med att det faktiskt är en ganska lugn serievecka. Jag höll på att skriva att det gör att jag kan fokusera mer på mina maratonprojekt, men det har jag faktiskt inte hunnit göra än, men det kanske kommer.

Outlander ÄR TILLBAKA!!!! Fasen vad jag saknat denna serien! Mitt stora problem just nu är att jag läser boken samtidigt och är på ungefär samma ställe i boken som det första avsnittet utspelade sig i och jag började blanda ihop saker och störa mig på ordningen som saker händer i. Men det är ju ändå inte så farligt! Bree och Roger har äntligen gift sig och allt känns bra! Men vi vet ju att saker och ting inte stannar bra så länge och det tyckte jag att man kunde märka mot slutet av avsnittet. Jamie är tvingas att ge sig ut och jaga Murtagh vilket i sig känns fruktansvärt, men jag har också en känsla av att Jamie alltid kommer att släppa iväg honom, precis som han faktiskt varnade honom i detta avsnittet för vad han faktiskt tänker göra.

Det känns så hemskt att säga men just nu är Supergirl inte jätteintressant, samtidigt har alla serier svackor och det måste man få acceptera och förlåta. Jag är inte anti att Kara ett nytt kärleksintresse. Av den enkla anledningen att jag inte tror att Mon-El kommer tillbaka och jag hellre ser Chris Woods i en annan serie. Dock tyckte jag att det i detta avsnittet kändes jätte awkward att se dom sjunga karaoke. Det bästa med de senaste avsnitten är att vi fått se Win igen, men han har ju nu åkt tillbaka till sin tid. Sen har vi det faktum att Alex sa upp sig vilket gjorde Brainy till chef på DIA och det kan vara en intressant twist.

Usch vilket avsnitt, Manifest krossade mitt hjärta! Jag hade ju precis kommit fram till hur mycket jag gillar TJ och hur mycket jag gillar honom och Olive tillsammans och så dör han för att rädda hennes liv. Det som kan vara bra med detta är att jag tror att Olive slutar gå runt i sin drömvärld där allt är ett mirakel och förstår att det är något konstigt som händer och det är därför hennes föräldrar är oroliga. Sen har vi Saanvi som verkar ha hittat ett ”botemedel” frågan är ju bara om det är något bra eller om det blir ett problem när hon inte längre kan få Callings…

Jag tillhör dom New Amsterdam tittarna som inte riktigt förstår grejen med Max och Helen, visst gillar jag dom, men i min värld är dom bästa vänner och det är också något väldigt fint all kärlek behöver inte vara romantisk. Men kan helt ärligt säga att jag faktiskt bryr mig minimalt. Jag gillade dock att åt middag men Lunas kompis mamma, känns som han är på väg åt rätt håll. Tyckte också att han var extremt rolig i sin kamp mot sig själv för att hitta en lösning på sitt pengarproblem. Sen hade vi kanske den roligaste scenen i avsnittet när han fick reda på att Floyd tänker sluta genom att läkaren från Mexico sökte hans jobb.

Iris är fast i en spegel I The Flash, sjukt märklig story över lag och jag är också väldigt fundersam över vem den nya Iris är för hon är verkligen en annan person. Sen kändes det som att Barry märkte av något i slutet av avsnittet, så frågan är när han kommer att inse att det inte är hans Iris som är utanför spegeln.

Jag har saknat Ralph så älskade att han hade en så stor roll i detta avsnittet. Han och den manipulativa bruden var faktiskt ett riktigt underhållande team. Nu gillar jag ju verkligen tanken på han och Caitlin, men jag är öppen för förslag på romantiska intressen för honom…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer