Avsnittsammanfattning Vecka 7 Del 2

Nu har jag äntligen fått sett Grey’s Anatomy så här kommer vecka 7 sista inlägg. Som det ser ut nu går det även bra för vecka 8, men jag bor i ett renoveringsobjekt och vill inte investera i bättre router förrän jag är klar och den inte bara ligger på golvet. Men det ställde till lite problem då mitt internet var så dåligt igår att jag under några timmar inte kunde öppna HBO. Var på väg ner i förrådet för att leta fram en dvd box för att ha något att se under kvällen.

Nu har vi kommit till avsnittet av Riverdale som vi väntat på, avsnittet är Jughead dör. Jag har ju hela tiden trott att det är något konstigt prank. Men nu såg vi honom där och tydligen så är det Betty som gjort det. Vilket kanske inte är helt orimligt om det är något som the farm har fått henne att göra. Men det besvarar ändå inte den stora varför hände det och vad är det som dom försöker dölja på skolan…

Max är så sjukt rolig ibland och jag förstår att cheferna på New Amsterdam ibland blir helt tokig på honom. Det betyder ju inte att jag inte tycker att han gör rätt många gånger och jag tycker att detta avsnittet av var ett praktexempel på när jag tycker att han gör rätt. Älskade också den gamla damen som gång på gång frågade Max hur han skulle betala för det han gjorde. Älskade också att Kapoor hittade ett botemedel till hans döende patient. Kan inte heller hjälpa att jag älskade namnet graveyard på avdelningen för döende patienter så brutalt men ändå underhållande i det stora hela…

Åh vilket avsnitt Legacies bjöd på! Kai är tillbaka i den riktiga världen vilket var riktigt underhållande. Dock är jag minst sagt besviken på hans avsked till serien! På riktigt så kan detta inte vara slutet på en karaktär som Kai, nu är jag lite dålig på min vampyrfakta från TVD men kan man döda en vampyr genom att hugga av huvudet på den? För Kai är ju egentligen trollkarl men han ville ju bli inbjuden till skolan och det var något som gör mig lite fundersam. Sen blev Sebastian ankaret i fängelsevärlden som också förstördes och det kändes som att han valde att inte rädda sig själv och det gör mig också lite sur för han har verkligen varit min stora anledning att kolla på serien det senaste.

Vi har fått en till ny doktor till Grey’s Anatomy och det var en tuff tjej som vet vad hon vill, jag tror att jag kommer att gilla henne. Jag gillar också vilket starkt team dom faktiskt är, när alla ställer sig bakom Richard för att kämpa för att han ska komma tillbaka! Det som känns lite mindre bra är Amalia och Link, jag förstår dom båda, men just nu är det bara jobbigt att se. Sen är jag också lite rädd för att Nico och Levi börjar få lite problem, i detta avsnittet kändes Nico lite duchig och det är inte så jag sett honom innan.

Det märks verkligen att DC’s Legends of tomorrow har hittat sin nisch det har sakta men säkert gått rätt de senaste säsongerna efter en ganska svag start. Men denna säsongen är grym! Humorn, jargongen mellan karaktärerna och introt är spot on. Jag gillar att Zari tar mer plasts och valde att stanna kvar, hon fick ju också någon typ av Flashback vilket jag gillar.

Jag som är lite lättskrämd tyckte att avsnittet hade lite för hemska inslag! Älskade dock att dom hamnade på Micks gamla skola, det var ju ett ganska komiskt inslag i det hela.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer