Avsnittsammanfattning Vecka 7 Del 2

Tillbaka från min semester och börjar sakta men säkert komma ikapp i mina serier, men jag kan ju vara ärlig och säga att det inte var mycket som jag fick sett under veckan som jag var borta, så ni kan räkna med ett antal försenade inlägg som kommer dyka upp under veckan nu.

För en gångs skull var inte Max som var min favorit i New Amsterdamutan Lloyd. Framför allt med tanke på att hur han valde att dissa sin flickvän för att hälsa på Lauren. Jag är inte säker på att hon uppskattar det, men jag tycker ändå att det var fint av honom. Är dock inte överdrivet förtjust i den nya chefen för akuten, men så länge hon bara är där tillfälligt så är jag nöjd.

Roswell överraskade verkligen mig i detta avsnittet. Dels för att Isobel tappade greppet, hon har alltid känts som den som har kontroll, jag ville också att hon skulle erkänna för sin man vad hon är. Det är inte rättvist att ljuga på det sättet, sen så har vi hela grejen med att det faktiskt var hon som dödade Rosa, inte alls vad jag förväntade mig faktiskt. Sen har vi killen som försökte döda Liz, har inte riktigt förstått grejen med han än och hur han ens viste att Liz var där men antar att det kommer komma fram inom kort!

Chicago MEDlevererade ett avsnitt där jag minst sagt blev irriterad på några personer. Först och främst så är jag trött på Will och Natalie, jag anser att Will har rätt, men jag har tröttnat på hans beteende nu. Samtidigt som jag inte förstår hur Natalie kan stötta en helt främmande man, men inte sin fästman som blev kidnappad samma dag som dom skulle gifta sig. Sen har vi damen som dr Charles var på dejt med som hjälpte sin drogmissbrukande dotter att klara ett drogtest så att hon kunde få en medicin som höll på att döda henne. Så jävla idiotiskt att jag bara blir trött. Sen har vi hela situationen med Connor och Ava, jag är faktiskt lite rädd för att Connor har rätt när det kommer till henne och det är lite skrämmande.

Detta var ett lite annorlunda avsnitt av Chicago Fire med tjejerna i fokus och som dom stora hjältarna för en gångs skull vilket var väldigt roligt. jag var dock lite tveksam när dom gick ut bilen trodde först att han vit traktorn var skum, men det var han ju verkligen inte och hela samarbetet där ute med hockeykillarna var spännande att se, jag tyckte nämligen först att allt gick lite för bra för dom! På brandstationen hände det istället lite mindre säker och jag brydde mig helt ärligt inte om vem det var som gjorde den bästa chillin…

Även i Chicago PD hade vi ett riktigt girlpower avsnitt. Trotts att det ett tag kändes som att det skulle gå åt skogen och att dom inte skulle kunna samarbeta. Jag tycker dock att Kim hanterade informationen om Adam och Haley bra, faktiskt bättre än vad jag gör eftersom jag verkligen tycker att Adam och Kim är perfekta för varandra och den vänskapen som dom har nu är ju det som räddade livet på dom. Framför allt i telefonsamtalet när hon gav massa hintar om vart dom var. Ja, vi får helt enkelt se hur det går, jag är inte övertygad om att Adam och Haley kommer hålla länge ändå.

#roswell #newamsterdam #chicagopd #chicagomed #chicagofire #onechicago #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer