Avsnittsammanfattning vecka 47 del 3 & vecka 48 del 1

Med tanke på att förra veckan inte hade så många nya avsitt så ligger jag nu äntligen bra till i mina serier och är endast några dagar efter så borde vara ikapp efter helgen om jag inte hittar på något oväntat.

Som jag skrivit tidigare gillar New Amsterdam mer och mer, man måste lärka känna alla karaktärer. Just nu vill jag att Lauren ska få hjälp, man märker att hon inte mår bra och att detta kommer leda till något katastrofalt inom kort att hon inte gör något åt det. Jag tycker också att det är jobbigt att Max velar så när det kommer till sin egna behandling

Jag passade på att se två avsnitt av New Amsterdam i rad, man får passa på när man kan helt enkelt! Detta avsnittet var jobbigt på många sätt Vi har Max som satt bredvid personen som hans syster donerat sitt hjärta till för att göra allt för att hon ska överleva, samtidigt som det blev lite panikartat när han kollapsade på slutet. Laura har också problem, men jag hoppas att Flyn kan hjälpa henne lite.

Detta Charmedavsnittet tyckte jag faktiskt var lite bättre än de tidigare. Sen kanske jag inte var 100 % fokuserad när jag såg det. Men det är lite spännande att dom troligtvis har träffat mammans mördare. Harry är charmig och rolig. Sen har ju också elakingarna som jag inte riktigt har koll på vilka det är en lyckats komma in i Maggies liv vilket känns lite jobbigt.

Kaoset är ett faktum i Supergirloch jag tycker att det är så jobbigt att Lenas försökskanin dog. Han verkade som en så fin kille. Det var också bra att James inte satte av bomben utan insåg att Kara var fånge på ön. Man får helt enkelt bara hoppas på att saker och ting kommer ordna upp sig snart.

Det är med lite sorg i hjärtat som man inser att Vår tid är nu snart är slut, i alla fall för denna säsongen. Dock känns det lite som att saker och ting börjar spåra ut, Peter som alltid varit vettig verkar ha tappat det helt och hållet. Calle och Nina har det inte så bra just nu och nu är han otrogen med sin exfru vilket suger även om jag gillar henne. Angelo har också problem så allt känns faktiskt lite skit just nu.

#newamsterdam #supergirl #charmed #vårtidärnu #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
Inte sett någon av dessa spännande 😃
nouw.com/lindalinnros